Rikke (Foto: Thomas Reisæter/)
Rikke (Foto: Thomas Reisæter/)

- Peters valgte helt rett

«X Factor»-drømmen til Rikke Lie er knust, men Ålesundsjenta er ikke bitter.

Peter Peters-deltakerne Rikke Lie og Lise Mæland måtte i duell i fredagens «X Factor». Etter de hadde sunget ferdig, var det dommernes oppgave å velge hvem som skulle sendes hjem.

Vanskelig valg for Peters

Jan Fredrik ville ha Rikke videre, mens Mira stemte på Lise. Det ble opp til jentenes mentor - Peter Peters - å velge. Etter lang tenketid valgte han å sende Rikke hjem.

- Jeg ville bare smelte sammen til en liten klump og forsvinne derfra, skriver Rikke i sin «X Factor»-blogg om fredagens dramatikk.

Se første intervju med Rikke:- Det har ikke gått opp for meg at eventyret er slutt

- Valget som Peter tok var helt rett

Rikke har nå klart å fordøyde hva som skjedde på fredag, og forstår svært godt at Peters tok et knalltøft valg.

- Stakkars Peter. Verdens beste Peter! Jeg forstår valget så godt. Lise fortjener virkelig en sjanse. Hun er helt klart en av de beste sangerne jeg noensinne har hørt. Nå i ettertid ser jeg at valget som Peter tok var helt rett. Sett tilbake så har jeg nok gjort det jeg kunne i «X Factor». Men jeg må si at det gjorde sinnssykt vondt i hjertet å gå ut, skriver Rikke i «X Factor»-bloggen.

Satser videre

Hun oppsummerer tiden i «X Factor» som «det desidert morsomste og mest fantastiske jeg har vært med på i hele mitt liv», og satser nå videre på musikkarriere utenfor «X Factor». I videovinduet nedenfor ser du hennes solosang «Lalala».

Les mer om «X Factor» her!

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00!