Goggen Anker Hansen (Tarjei Westby) kommer hjem fra kostskole i Sveis for å bo hos faren Jens August (Kim Kolstad).
Goggen Anker Hansen (Tarjei Westby) kommer hjem fra kostskole i Sveis for å bo hos faren Jens August (Kim Kolstad).

Se hvem som sjekker inn på «Cæsar»

En ny karakter kommer inn denne uken.

Goggen Anker-Hansen - sønnen til Jens August og Ninna - har blitt ungdom. Goggen sjarmerer damene som sin far, og er tilbake i for å etablere seg i hjemlandet.

Skal Runa flytte

Bea er oppskjørtet og spent fordi Runa skal komme på middag. Bea er engestelig for at den lille leiligheten ikke er bra nok for Runa, som bor i rekkehus hos fosterforeldrene. Bea lager hjemmelaget pizza, og er spent på hva Runa har å fortelle om flyttingen til Hammerfest. Skal hun virkelig flytte, nå når mor og datter endelig har fått kontakt?

Ragner vender tilbake

Victoria og Ragnar prater gjennom hele natten. Victoria er nysgjerrig på foreldrenes forhold, og om det var Junis alkoholproblemer som resulterte i skilsmisse. Victoria vil dra på et behandlingssenter, men Juni er ikke fornøyd når hun hører hvor Victoria planlegger å dra.

Permitteringer

Eva informerer de ansatte om at det vil bli permitteringer. Svein blir kalt inn på Eva sitt kontor, og frykter at Bea vil miste jobben, på grunn av lav ansiennitet. Men Eva har helt annen informasjon å komme med.

Juni og Eva håper advokatene kan redde dem fra konkurs. Jens August forbereder seg til møte med advokatene. Men i kjent stil, vil Jens August løse problemet på dramatisk vis.

Victoria tar farvel

Victoria vil takke Viggo for støtten, men Viggo blir flau og undergraver sin betydning. Victoria tar farvel, og beklager det vonde hun har utsatt familien for.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 hver dag klokken 19.30!

Følg «Hotel Cæsar» på Twitter!

Les alt om «Hotel Cæsar» her!