Anelka, Drogba (Foto: SANG TAN/AP)
Anelka, Drogba (Foto: SANG TAN/AP)

Går for Chelsea og Marseille

Her er dagens oddstips.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 3. november, frist kl. 20.40:
21 Marseille - FC Zürich (0-1) H 1,75
23 Atletico Madrid - Chelsea B 1,80

Totalodds: 3,15

Klar hjemmeseier i vente
Champions League. Marseille vant 1-0 i en ganske jevn kamp da lagene gjorde opp for to uker siden. Der var dagens verter det førende laget frem til de tok ledelsen, som de siden hadde nok med å forsvare. Bonnart soner i dag, mens forsvarskollega Diawara returnerer. Gonzales (m) skadet seg i helgens 1-1-oppgjør mot Toulouse og spiller ikke.

Gjestene skal få det tøft med å forsvare gullet i den hjemlige serien, der det etter 15 runder skiller like mange poeng opp til tabelltoppen. Tre spillere er langtidsfraværende.

Begge lagene trenger alle poengene om det skal være et reelt håp om å kapre en av de to øverste plassene. Vi tror Didier Deschamps’ mannskap viser seg som det bedre laget de er og vinner med klar margin.

Sportslig krise i Atletico
Champions League. Atletico Madrid spilte sin første seriekamp etter trenerskiftet i helgen. Det var en viss bedring å spore rent spillemessig i oppgjøret mot Bilbao, men igjen gikk laget av banen uten poeng eller nettkjenning. Med bare ett poeng fra de tre første gruppespillskampene er det kun seier som gjelder her. Fraværene er fåtallig.

Det var klasseforskjell på disse lagene da Chelsea vant 4-0 i det omvendte oppgjøret for to uker siden. Gjestene har siden innkassert tre nye triumfer med 13-0 i samlet målforskjell. Til denne kampen er Drogba (a) omsider tilgjengelig etter ferdigsonet karantene, men en liten skade gjør ivorianerens deltagelse usikker. Bosingwa (f) og A. Cole (f) må også testes.

Utover hjemmebanefordel er det fint lite som taler for at Atletico er i stand til å tukte Premier League-lederen. Vi holder Chelsea som klare favoritter og spiller til 1,80 ganger pengene.

Vurdert av Magnus Wattne