tovelill1 (Foto: Bjørn Sørheim)
tovelill1 (Foto: Bjørn Sørheim)

- Hvem er det som gidder å se på kvinnefotball?

FrP-politiker provoserer igjen.

FrP-politiker og modell Tove Lill Løyte gikk for en tid tilbake ut og støttet Anna Anka.

- Må ha sex når mannen vil

«Personlig synes jeg denne likestillingen tar helt av. Kvinner skal liksom bli menn på mange måter», meddelte Tove Lill, og ga sin fulle støtte til den kontroversielle svensken.

«Jeg mener at når man blir eldre og velger å slå seg til ro med en mann man vil være sammen med, er det kvinnens rolle å ta vare på mannen sin. Jeg synes det er kvinnens rolle å ta seg av hjemmet og barna, lage mat og bake, og passe å mannen sin. Middagen skal selvfølgelig være klar på bordet når mannen kommer hjem fra jobb. Selvfølgelig må kvinnen tilfredstille mannen seksuelt, og ha sex når han vil det.», fastslo politikeren.

Det førte til en storm av innlegg, og mange lot seg provosere av den kontroversielle modellen og politikeren.

- Kvinner gode å sy

Nå kommer Tove Lill med nye utspill mot feministene.

«Jeg tror det ligger mer i kvinnen og ta vare på hjemmet, på barna, stelle, sy, bake etc. Når det gjelder mannen er han som regel mer beskyttende. Menn er og flinkere til å fikse på bil, og div», skriver Tove Lill i sin blogg.

«Når det kommer til yrker, passer vi ikke til det samme der heller. Bare se på Forsvaret. Menn passer bedre i Forsvaret enn kvinner gjør. Og hvis ikke de gjør det, hvorfor er det ikke samme opptaksprøver for alle da? Kvinner kommer inn på andre premisser, og de slipper mye lettere unna», fastslår den tidligere FpU-formannen i Kristiansand.

Slakter kvinnefotball

Tove Lill slakter også kvinnefotball.

«Hvem er det som gidder og se på kvinnefotball? Kvinner er mer elegante og er flinkere på blant annet turn.», mener hun.

Løyte har for tiden ingen offisielle verv i FrP, men uttalte i et intervju med «God kveld Norge» tidligere i år at hun vil prøve å komme inn på Stortinget ved neste mulighet, om fire år.

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)