HETSES: Engleskolen blir hetset på nettsamfunnet Facebook. (Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix)
HETSES: Engleskolen blir hetset på nettsamfunnet Facebook. (Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix)

Englebok mot toppen

Prinsesse Märtha Louise seiler mot toppen av bestselgerlisten.

- Det er veldig hygelig at boka går rett inn på bestselgerlistene, sier forlegger i Cappelen Damm, Ida Berntsen til Dagbladet.

Boken «Møt din skytsengel» har vært i salg siden slutten av oktober, og har solgt til fjerdeplass på listen, skriver avisen.

Hos Skavlan

Prinsesse Märtha Louise fikk fredag snakke om sin og Elisabeth Samnøys bok «Møt din skytsengel» på Norges mest sette tv-program, Skavlan. Dette kan ha vært svært verdifull reklame for både boken og «engleskolen» deres, skriver E24.

- Sånne type opptredener er ubetalelige. Det er ikke mulig å kjøpe seg så god reklame, sier Arne-Inge Christophersen, adm. direktør i mediebyrået Initiative Universal Media til E24.

- Det er verdt forferdelig mye penger for alle som deltar på Skavlan, enten de er artister, forfattere eller andre kulturformidlere. Men verdien er flere millioner kroner, sier Christophersen.

Engleskolen

«Møt din skytsengel» tar deg på en vandring i et ærlig og kjærlighetsfylt møte med deg selv gjennom kroppen, auraen, hjertet, jorden, universet og i møte med skytsengelen din. I tillegg har vi en viktig øvelse på slutten av boken, som er essensiell for alle som på en eller annen måte jobber med mennesker eller har kontakt med mennesker- og det er vel de fleste. Nysgjerrig?», skrives det på Astarte Educations hjemmesider.

Astarte Education ble startet av prinsessen og Samnøy i 2007, og skapte stor oppstandelse. Skolen fikk kort tid kallenavnet «engleskolen».

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)