SØLVGUTTER
SØLVGUTTER

Se Molde feire sølvet

Molde-spillerne kunne feire sølvet i Tippeligaen 2009 etter seieren over LSK.

Molde - Lillestrøm: 3-0

Aker Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Molde var det klart beste laget og slo Lillestrøm 3-0 hjemme på Aker Stadion søndag kveld. Mame Biram Diouf sendte Molde i ledelsen fem minutter før pause med sin 16. tippeligascoring for sesongen.

Etter pause økte Magne Hoset og Vegard Forren ledelsen slik at Molde vant 3-0.

Molde kunne feire sølvet foran hjemmefansen, mens LSK endte på ellevteplass på tabellen.

Tippeligaen: | Tabell | Toppscorer | Terminliste |

Se video av utdelingen av sølvmedaljene i videovinduet øverst!

Stolt Jonevret
Molde-trener Kjell Jonevret var meget stolt etter at sølvmedaljen var i boks. Han forklarer den gode sesongen med godt forsvarsspill krydret med spisskompetanse i angrepet.

- Vi har hatt et bra forsvarsspill selv om vi har sluppet inn en del mål. Forsvaret har vært det grunnleggende. Fremover på banen har vi spisskompetanse på tre-fire spillere som kanskje ingen andre lag i Tippeligaen har.

Neste helg møter Molde erkerival Aalesund i cupfinalen. Jonevret mener dagens seier var psykologisk viktig med tanke på den kampen.

- Det var ingen stor kamp. Lillestrøm hadde ikke så veldig mye å spille for og vi ville bare vinne med størst mulig siffer, jeg tror noen hadde tankene i cupfinalen neste helg. Nå skal vi nyte dette, sa Jonevret til TV 2 Sporten før medaljeutdelingen.

Sliten Hoset
Moldes midtbanespiller Magne Hoset var glad for sølvmedalje. Men målscoreren var også veldig sliten etter kampen mot LSK.

- Det er artig, men akkurat nå er jeg veldig utladet, sier Magne Hoset.

Han har vært med på mye for klubben de siste årene og var med på å spille klubben opp fra førstedivisjon til Tippeligaen foran 2008-sesongen.

Han mener det gjør sølvet til en ekstra imponerende prestasjon.

- Vi lå nede med brukket rygg en periode men vi har kjempet oss opp igjen fra første divisjon og bakgårdsfotball. Det var strålende å få krone oppturen med sølv her i dag, sier Hoset.

LSK-trener Henning Berg skrøt av Molde etter kampen.

- Molde var veldig gode i dag. Det var bra kvalitet over det de gjorde, sa Berg til TV 2 Sporten.