Dag Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Dag Eilev Fagermo (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Fagermo vil feire frem til nyttår

Odd-treneren var i ekstase etter at fjerdeplassen var sikret.

Bodø/Glimt - Odd Grenland: 1-1

Aspmyra Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Odd Grenland endte på fjerdeplass i årets Tippeliga etter å ha klart 1-1 på bortebane mot nedrykksklare Bodø/Glimt søndag kveld.

Odds Peter Kovács ga bortelaget ledelsen etter en stygg feil av Glimt-back Mounir Hamoud etter 60 minutter. Ti minutter senere gjorde Hamoud det godt igjen vet å utligne til 1-1.

Storfonøyd med fjerdeplass
Dermed endte Odd på fjerdeplass i Tippeligaen, mens Glimt endte nest sist.

Odd Grenland-trener Dag-Eilev Fagermo var strålende fornøyd med å ha endt på fjerdeplass på tabellen - en plassering som kan gi innpass til europacupspill dersom Molde vinner cupfinalen.

- Jeg er fantastisk fornøyd selvfølgelig. Vi har riktignok dabbet noe av på høsten og vi spilte ingen kjempekamp i dag, men vi fikk det poenget vi trengte. Alt i alt er det klubbens beste plassering i toppdivisjonen noen gang. Det skal vi være stolte av, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

Se intervju med Fagermo i videovinduet øverst!

Tippeligaen: | Tabell | Toppscorer | Terminliste |

- Deilig å ende foran Brann
Han mener klubben har hatt en voldsom utvikling etter opprykket fra Adeccoligaen før årets sesong og fryder seg over å ha havnet parkert langt mer pengesterke klubber på tabellen.

- Det betyr jo at vi har utviklet klubben i riktig retning og vi viser at det går an å være med i toppenmed langt mindre ressurser enn de lagene. Jeg er stolt av at lag som Brann, Vålerenga, Viking, Lillestrøm og så videre ligger bak oss på tabellen.

- Blir det en liten feiring i kveld?

- Nå skal vi feire til nyttår, gliser Fagermo.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet under:

356754