vatne
vatne

Se Norges sjokkstart mot Sverige

Norge lekte seg, men svenskene slo tilbake.

Norge - Sverige 25-30 (12-15)

- Vi gjør en bra kamp i dag, men kommer for langt fra når de legger om til 5-1 i forsvar. Så misser vi på en del sjanser på slutten og får noen tekniske feil, sier landslagssjef Robert Hedin etter det tredje tapet i Supercup.

Norge er sterkt redusert av skader og sykdom, og det har prestasjonene båret preg av.

- Det har vært fantastisk positivt om vi tar bort den siste omgangen mot Danmark, og vi har fått veldig bra trening. Vi har mange debutanter som har gjort det veldig bra, og det ser lyst ut for fremtiden, sier Hedin.

Sjokkstart
De norske håndballgutta gikk på en kjempesmell 26-40 mot Danmark, og var tydelig revansjelystne mot Sverige i siste kamp i Supercup.

Jan-Richard Lislerud Hansen slo an tonen med sine to første scoringer i turneringen, et av dem en perle av et trickskudd.

Se superstarten i videovinduet over!

Bakerst storspilte Magnus Dahl. Fyllingens unge målvakt gjorde seks redninger i løpet av de første tolv minuttene, og Norge ledet 8-3.

Svenskene snudde kampen
Sverige tok timeout, la om til et mer offensivt forsvarsspill og hentet inn Norges ledelse

Svake avslutninger, to straffemisser og flere tvilsomme dommeravgjørelser gjorde at svenskene kunne gå til pause med ledelse.

Hedins menn var best også i starten av andre omgang, og kom ajour med 23-23 ti minutter før full tid.

Dahl med 17 redninger
Svenskene var imidlertid sterkest, og vant til slutt 30-25.

Et urutinert norsk lag svingte voldsomt i prestasjonene, men Magnus Dahl kom godt fra den virkelige debuten på A-landslaget.

21-åringen hadde 17 redninger.