Karen (37) har mistet kortidsminnet. (Illustrasjonsbilde).) (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
Karen (37) har mistet kortidsminnet. (Illustrasjonsbilde).) (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Glemmer babyen sin hver dag

Karen Wilkinson-Wigham fødte en velskapt sønn for en måned siden, men glemmer hele tiden at hun har en baby.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

37 år gamle Karen har mistet kortidsminnet, og sliter med å huske at hun har født. For å i det hele tatt huske noe, skriver hun hver dag en mammadagbok, med de viktigste minnene om sønnen George.

– Jeg husker ikke at han ble født. Jeg kan ikke en gang huske sist jeg gav han mat, sier Karen til den engelske avisen The Sun.

Den nybakte moren skriver ned når hun sist gav sønnen mat og skiftet på han. Med alarm på mobilen får hun beskjed når det er tid for neste måltid.

Kjempet seg ut av koma

37 år gamle Karen fikk ødelagt hukommelsen da hun fikk hjernehinnebetennelse og havnet i koma. Leger advarte om at hun kunne bli hjernedød, hvis hun var så heldig at hun overlevde.

Karen overrasket alle, og kjempet seg tilbake. Prisen ble et liv med et ødelagt kortidsminne. Selv skjønte hun at noe var forferdelig galt, da hun våknet etter tre måneder i koma, og ikke kjente igjen ektemannen Brian.

Avhengig av hjelp

Karen er nå helt avhengig av ektemannens hjelp, men også den nærmeste familien må trå til for å få hjulene til å gå rundt.

– Jeg føler meg veldig heldig som er i live, og har blitt velsignet med et så nydelig barn, sier den stolte moren til The Sun.