PS jan erik
PS jan erik

Må Jan Erik gå med tupè?

Jan Erik Larssen går live - helt uten sikkerhetsnett. Snart er det klart for Broom live!

- Dette har jeg gledet meg til lenge! Jeg elsker nerven i livesendinger. Alt kan skje - og jeg trives aller best når det ikke er noe sikkerhetsnett, sier Jan Erik Larssen.

Endelig er Broom tilbake på TV-skjermen. 10. november er det premiere på TV 2. Og nå tar Jan Erik Broom-konseptet mange skritt videre:

Gedigent studio

- Vi har fått en hel time i beste sendtid på TV 2. Og ikke minst skal vi altså gå live! Vi sender fra Broom-garasjen: 2500 kvadratmeter studio med plass til biler, trailere, traktorer, båter - ja kanskje også et helikopter eller to? Her er det bare fantasien som setter grenser, sier Jan Erik.

Gikk du glipp av noe fra vårens Broom? Her er alle høydepunktene:

Han har jobbet med dette prosjektet helt siden første runde av Broom på TV 2 gikk av lufta i slutten av juni. Og nå kribler det skikkelig:

Gir bort bil

- Vi skal lage feelgood-TV for alle som elsker ting som broomer. Her blir det morsomme kjøretøyer, spennende gjester, utfordringer og overraskelser - ja, jeg kan love at det vil bli noe for enhver smak.

- Dessuten er det kjempeviktig for oss å engasjere alle seerne. Det vil bli masse interaktivitet og konkurranser. Ikke minst skal vi gi bort en bil til noen som virkelig fortjener det - og i hver sending har jeg et premieberg som bare venter på å bli delt ut, sier Jan Erik.

Bli med hjem til Jan Erik - klikk her:

Må gå med tupè

- Kan du røpe noen hemmeligheter om det som skal skje i høst?

- Nei, det er for tidlig ennå. Eller forresten... Jeg kan si så mye som at Tommy Rustad og jeg debuterer som kjørelærere. Og den som taper duellen må gå med tupè - valgt av den andre!

Hvem vinner?

- He he - akkurat det får jeg ikke lov til å røpe!

Tirsdag 10. november er altså den store dagen. Det er bare å begynne å glede seg!

Fantastisk innslag: Se Jan Erik kjøre superbilen SLR - klikk her: