Linn Kristin Riegelhuth (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Linn Kristin Riegelhuth (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

- Vet hvordan vi skal stoppe «Linka»

Larvik-trener Karl Erik Bøhn innrømmer at det blir spesielt å møte FCK med Linn-Kristin Riegelhuth

Se Mesterligaoppgjøret Larvik - FCK Håndbold direkte på TV 2 Zebra eller i vårt kampsenter lørdag fra kl. 17.40.

Før denne sesongen valgte Linn-Kristin Riegelhuth, som nylig ble kåret til verdens beste håndballspiller, å forlate Larvik til fordel for Anja Andersens FCK i København.

I morgen står «Linka» ansikt til ansikt med gamleklubben.

- Spesielt
- Ja, det er klart det blir spesielt å spille mot «Linka» etter alle de årene vi hadde henne i Larvik, sier Larvik-trener Karl Erik Bøhn til TV 2 Sporten.

Vet dere hvordan dere skal stoppe henne?

- Ja, jeg har jo god oversikt over hva hun gjør, ler Bøhn og legger til:

- Det er jo ikke dermed sagt at vi klarer å stoppe henne. «Linka» har så mange kvaliteter at hvis hun er helt på topp så er det ikke sikkert at taktikken vår slår til. Uansett blir det artig, forteller Bøhn.

Redusert mannskap
Både Larvik og FCK vant åpningskampen i Champions League forrige helg. I slaget mot Anja Andersens FCK må det norske storlaget klare seg uten sentrale spillere.

- Vi er helt klart redusert. Nora Mørk fikk en skulderskade i cupkampen mot Tertnes på onsdag og er i verste fall ute i flere uker. Linn Jørum Sulland har slitt med svimmelhet i lengre tid så vi må klare oss uten henne også. Så på høyresiden er vi tydelig svekket, innrømmer Karl Erik Bøhn.

- På med arbeidshanskene
Likevel tror man på seier i Vestfold.

- Vi går for seier og tror vi kan vinne, selv om sjansene er betydelig redusert. Og med Anja Andersen ved trenerroret så vet man aldri helt hva som møter en. Hun er verdens beste til å stokke om på laget. Det skal hun ha. Så jeg er spent på hva hun gjør denne gangen, sier Bøhn og avslutter:

- Her skal arbeidshanskene på!