clas_med_cowboyhatt_sumo
clas_med_cowboyhatt_sumo

«Jakten»-Clas tror på barn og giftermål

Clas Kvisler tror på full pott i «Jakten på kjærligheten». Se video.

Med tre jenter igjen på gården i Skiptvet har Clas Kvisler innsett én ting: Det blir noen spennende valg i tiden framover før han sitter igjen med den siste jenta.

- Jeg har på en måte et stort luksusproblem her, å sitte med de damene. Dette blir en thriller, sier Clas om de to neste valgene.

Håper på barn og giftermål

Da Clas startet kjærlighetsjakten i høst, var målet å finne kjæreste. Nå har han oppjustert drømmene.

- Kanskje blir det forelskelse og kjæreste, og kanskje blir det giftermål og barn. Jeg håper at det skjer, for nå har jeg muligheten til å få det, forteller han i «Bekjennelser fra stabburet».

Les også: Hvem velger bøndene til slutt?

Les også: - Følte meg sexy i farens bukse

sGøy med fokus

Etter å ha vært alene på gården i flere år, innrømmer Clas at det er stor stas med tre damer som konkurrerer om hans gunst.

- Det er utrolig morsomt å være i det fokuset jeg er i nå, og vite at det er igjen tre damer i huset som absolutt vil bli kjent med bonden, sier han og smiler.

Les også: - Glad det blir færre og færre

Les også: «Jakten»-frier valgte venninne fremfor tv-bonde

En trøtt og sliten bonde

Selv om Clas er i godt humør, merker jentene at han er sliten.

- I dag har ikke Clas vært så ivrig. Kanskje han er trøtt og sliten han og. Enten får vi piske han i gang eller ta ansvar i egne hender, sier Lisa Omtved.

Hvordan det gikk da jentene var i fjøset for å gi kyrne frokost for første gang, og hva mer bonde og friere forteller om i «Bekjennelser fra stabburet», ser du i videoen øverst.

Se serien «Bekjennelser fra stabburet» her.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» her.