STORE SKADER: Onsdag kveld begynte det å brenne i garasjeanlegget på Sletteheie i Kristiansand. Flere biler og et 50 talls garasjer er skadet.  (Foto: TV 2)
STORE SKADER: Onsdag kveld begynte det å brenne i garasjeanlegget på Sletteheie i Kristiansand. Flere biler og et 50 talls garasjer er skadet. (Foto: TV 2)

Storbrann i garasjeanlegg i Kristiansand

Et 50-talls garasjer ble onsdag kveld totalskadet i en brann på Slettheia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere biler skal også være skadet i brannen.

Kan ha bodd i garasjen

Etter det TV 2 erfarer skal det i perioder ha bodd en person i en av garasjene, men politiet vet ikke hvor vedkommende oppholdt seg da det brant.

– Vi har ikke noen opplysninger om at det skal være mennesker her, men vi må gå igjennom garasjene når brannen er slukket, sier politibetjent Kjell Landa ved Agder politidistrikt til TV 2.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 22. Torsdag morgen arbeidet brannvesenet fremdeles med etterslukking av garasjene.

Etterslukking

– Vi er inne i en etterslukningsfase, og vi har forsøkt å begrense skadene så mye som mulig. Brannen har rukket å skade et 50-talls garasjer og fire-fem biler. I tillegg er en del materialer og møbler som var lagret i garasjene skadet, forteller Jan Røilid, overbefal i Kristiansandsregionen brann og redning, til fvn.no.

Det er uklart akkurat hvor brannen startet og de store skadene kan gjøre det vanskelig å finne brannårsaken.

garasjebrann680 (Foto: TV 2)
garasjebrann680 (Foto: TV 2)