Knut Henrik Spets (Vålerenga) (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Knut Henrik Spets (Vålerenga) (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Stoler på VIF

Spansk cup og toppkamp i Get-ligaen på dagens oddsdobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 29. oktober, frist kl. 18.25:
92 Vålerenga - Stavanger H 1,60
109 Valladolid - Mallorca H 2,25

Totalodds: 3,60

Toppoppgjør i hovedstaden
Get-liga. Vålerenga kommer fra en overbevisende forestilling på Hamar tidligere i uken. Hjemme i hovedstaden har det blitt 4-1-0 på fem kamper. På skadelisten står fortsatt Sørlie (b), Kolsrud (b) og Nygård (a), som alle har vært ute en tid.

Stavanger har vunnet fire på rad og kommer til dette toppoppgjøret som tabelleder. Det skiller dog ikke mer enn ett poeng ned til vertene, som har to kamper til gode. Tradisjonelt har siddisene hatt problemer på fremmed is, men denne sesongen har poengfangsten vært solid også på reise. På skadefronten ser det fortsatt lyst ut.

Vålerenga vant på straffer etter 2-2 ved ordinær tid da lagene gjorde opp i oljebyen i slutten av forrige måned. I dag tror vi de regjerende norgesmesterne viser seg som det bedre laget de er og vinner kampen etter ordinær tid til 1,60 ganger pengene.

Hjemmebanefordel avgjørende
Copa del Rey. 4. runde. Det spilles returkamp om to uker. Valladolid gjorde en brukbar figur selv om det ble tap for Real Madrid nest sist. I helgens kamp mot formsterke Deportivo klarte vertene å tette igjen bakover, noe som resulterte i en oppløftende 4-0-triumf. På midtbanen er Sesma og Sisi fortsatt ute, trolig ingen Cannobio heller. Lopez (f), Prieto (m) og Borja (m) ser ut til å bli hvilt.

Mallorca svever høyt på sin sterke hjemmeform. Dagens motstander er blant dem som har fått unngjelde på ferieøya, hvor det ble 3-0-seier da lagene møttes for en måned siden. På reise har det gått langt tyngre med to poeng og tre nettkjenninger på fire kamper. 1-1 mot Atletico i helgen kom etter utligning på overtid med to mann mindre på banen. Sentrale brikker som Josemi (f), Nunes (f), Álvarez (m), og toppscorer Aduriz (a) er ikke med i kamptroppen.

Vi tror begge disse typiske hjemmelagene er innstilt på å avgjøre foran sine egne. 2,25 for at Mallorca reiser hjem med tap er godt nok til spill.

Vurdert av Magnus Wattne