tar (Foto: Fame Pictures, © ah)
tar (Foto: Fame Pictures, © ah)

Tarantino nektet å ta imot norsk skrekkfilm

Krevde å få betale for den.

Den norske skrekkfilmen «Død Snø» har vakt stor oppsikt utenfor Norge, og tatt med seg flere priser.

Denne uka var skuespillere, produsenter og regissør på plass i USA for å overvære Scream Awards, hvor filmen var nominert i hele fire kategorier.

Møtte Tarantino

Selv om det ikke ble pris, er den norske delegasjonen på åtte stykker storfornøyd.

- Etterpåfesten var på Hollywood cemetery. Der møtte jeg hun som spilte sigøyner i «Drag Me To Hell», men høydepunktet var jo å møte Tarantino, uttaler skuespiller Stig Frode Henriksen til Altaposten.

Henriksen tok kontakt med Tarantino for å gi ham en kopi av «Død Snø», men han ønsket ikke å ta imot.

- Han er også uavhengig filmskaper og sa at han ville kjøpe den, men til slutt klarte produsent Terje Strømstad å prakke den ene kopien vi hadde med oss på ham. Ellers ble det mye filmsnakk. Tarantino fortalte at han hadde tenkt å lage en ny versjon av «Heltene fra Telemark» før han lagde «Inglourius Basterds», sier Henriksen til avisa.

Klar med ny film

Henriksen er sammen med Tommy Wirkola nylig ferdig med innspillingen av nok en film. Den har fått tittelen «Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa», og forventes å komme ut i begynnelsen av 2010.

På skuespiller-lista finner vi Stig Frode Henriksen som hovedpersonen Kurt Josef Wagle, Kristoffer Joner som læreren Gregor, Jeppe Beck Laursen som politimannen Johansen, Bjørn Sundquist som Toill-Kåre, Cecilie Mosli som synske Lillian og Jørn Tore Nilsen som Wagle-kompis Rock Fjellstad.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)