Quick (Foto: Thomas Reisæter/)
Quick (Foto: Thomas Reisæter/)

Slik kan du vinne «Norske Talenter»

Her har du råd fra noen som har gjort det før.

«Norske Talenter» er en unik sjanse for å vise frem talentet sitt.

I de to forrige sesongene har deltakerne vist enorme talenter i alt fra trylling, akrobatikk og kroppsbeherskelse til sang, dans og musikk.

Populære vinnere

Første sesongen var det Erlend Bratland fra Haugesund som imponerte med sin sangstemme og til slutt ble stemt frem som vinner.

I vår var det dansegruppen Quick som stakk av med seieren. Guttene har oppnådd - og opptrådt - mye i ettertid. Sist lørdag lørdag var de også med i «Skal vi danse» på TV 2.

Se Quick på «Skal vi danse» i videoen nederst i saken.

Les også: Meld deg på «Norske Talenter»
Les også: Bli inspirert av disse talentene

- Meld dere på!

Quick-guttene mener at man ikke bør nøle med å melde seg på «Norske Talenter».

- Hvis dere har talent, så bare meld dere på. Ikke tenk - bare gjør det! oppfordrer Suleman Malik og understreker at man må ha tro på seg selv for å komme videre i «Norske Talenter».

- Selv om du tenker at noen andre er bedre så skal du iallfall ikke gi opp, men ha håp uansett. Man må ha tro på at man skal vinne «Norske Talenter», og gi mer enn 100 prosent.

- Tenk på seerne også

Suleman mener at hvis man ønsker å vinne «Norske Talenter», så holder deg ikke å bare tenke på seg selv og det man er god i.

- Man må også tenke på seerne og på hva folk ønsker å se, sier han og forteller at Quick brukte mye tid nettopp på å tilrettelegge numrene sine for seerne.

Mener man ikke må tenke på dommerne

Når man kommer på scenen kan det være fort gjort å bli nervøs, spesielt når man ser de tre dommerne sitte rett foran seg.

- Man må tenke ikke på dommerne. Tenk på publikum! Har du publikum - har du showet! avslutter Suleman.

«Norske Talenter» er på jakt etter alle slags talent. Lurer du på hva slags talent du kan ha? La deg inspirere av noen av disse videoene!

Klikk her for å melde deg på «Norske Talenter 2010»

Se Quick m/ John Stistrup danse i «Skal vi danse»:

356626