Law og Miller treffes

Skuespillerne Jude Law og Sienna Miller har hatt stevnemøter i New York, der begge spiller i teaterstykker på Broadway.

De to ble kjent med hverandre i 2004 under nyinnspillingen av «Alfie», men gikk fra hverandre to år senere etter at Law hadde en romanse med sin barnevakt.

– Sienna og Jude har møtt hverandre et par ganger og stemningen var virkelig god. Siennas hjerte ble sønderknust av Jude, men hun var ung og det var første gang hun ble skikkelig forelsket. Det folk ikke er klar over er at de hele tiden har holdt kontakten, så hvem vet hva dette vil føre til, sier en kilde til magasinet Now.

Jude Law havnet nylig på førstesidene etter at det ble kjent at han var far til en datter, nyfødte Sophia, som er resultatet av et kortvarig forhold med modellen Samantha Burke. Derfor skal Law og Miller være svært nøye med at det ikke blir kjent at de treffer hverandre. For å klare det har de fått hjelp av Johnny Lee Miller som spiller mot Sienna i stykket «After Miss Julie».

– Johnny er god til å lede paparazziene vekk fra sporet. Han går ned gata med Sienna til stedet der Jude venter rett rundt hjørnet, sier kilden videre.

En talsmann for Law, som har hovedrollen i teateroppsetningen av «Hamlet», bekrefter at de to har møtt hverandre. Miller, som fortsatt går med diamantforlovelsesringen Jude ga henne, sier at det ikke er noe merkverdig ved at de to tilbringer tid sammen.

– Folk elsker å gjøre noe stort ut av det, men jeg har sett «Hamlet» to ganger nå og det er ikke noe rart for meg personlig at han og jeg er her, sier hun. (©NTB)