Bryant ledet Lakers til seier

Tittelforsvarer Los Angeles Lakers åpnet NBA-sesongen med seier over byrival Clippers tirsdag.

Kobe Bryant, Los Angeles Lakers  (Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS)
Kobe Bryant, Los Angeles Lakers (Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS)

Anført av Kobe Bryant vant Lakers 99-92. Bryant var, som vanlig, i storform og scoret 33 poeng.

Andrew Bynum feiret 22-årsdagen sin med 26 poeng og 13 returer, mens Lamar Odom bidro med 16 poeng og 13 returer. Pau Gasol er skadd og spilte ikke sesongåpningen.

Lakers hadde ti poengs ledelse ved halvtid, men Clippers kjempet seg tilbake i kampen i tredje periode og kuttet ledelsen til ett poeng. Lakers holdt imidlertid unna og vant til slutt med sju poeng.

- Tredje periode var skuffende for oss, og det er ikke noe vi har slitt med tidligere. Vi bommet på mange enkle skudd og ga fra oss mange muligheter, sa Lakers-trener Phil Jackson.

Før kampen mottok Lakers-spillerne mesterskapsringene som belønning for å ha vunnet tittelen sist sesong. (©NTB)