Fortsatt sterke følelser for Mick

Jerry Hall (53) sier hun fortsatt er glad i sin eksmann, Stones-vokalisten Mick Jagger (66).

De to gikk fra hverandre for ti år siden, men Hall innrømmer at hun fortsatt har sterke følelser for Jagger som er far til hennes fire barn, Elizabeth (25), James (24), Georgina (17) og Gabriel (12).

– Ja. Vi snakker fortsatt med hverandre et par ganger i uka. Og han er en veldig stødig pappa, sier hun til den britiske avisa Daily Telegraph.

Men selv om Hall fortsatt bryr seg om Jagger, som nå har følge med modellen L’Wren Scott, så tror hun at de aldri kan gjenskape den kjærligheten de følte for hverandre. Faktisk sier hun at menn er det siste hun tenker på og hun har ingen planer om å prøve seg på et nytt forhold.

– Det jeg gleder meg over er annerledes nå. Jeg liker å stelle i hagen og samle inn varme egg fra hønene mine hver morgen. Jeg er fortsatt romantisk anlagt, og jeg synes at ekteskapet er en vidunderlig ting, men jeg har ikke møtt den helt rette, sier hun videre.

Om hun kommer til å gi slipp på sitt singleliv, så er Jerry Hall usikker på om hun vil gå ut med en britisk mann igjen.

– Jeg leste et sted at britiske menn var de dårligste elskerne, langt verre en spanske og italienske, så det er kanskje ingen god idé å prøve seg på en brite, sier hun. (©NTB)