Tore Reginiussen  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tore Reginiussen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tore Reginiussen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tore Reginiussen (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Reginiussen: - TIL har ikke benyttet sjansene

Tore Reginiussen mener det er Tromsøs egen feil at han nå kan forsvinne gratis.

Tromsø (TV 2 Sporten): Det var i et møte mellom Tore Reginiussen og klubbledelsen i går at landslagsstopperen gjorde det klart at han ikke kommer til å forlenge med «Gutan».

Klubben har hevdet at Reginiussen i vår gjorde en muntlig avtale om at han ville forlenge kontrakten om han ikke ble solgt i løpet av sommeren.

- Den muntlige avtalen var at vi skulle bli enig i september, sier Tore Reginuissen til TV 2 Sporten.

Men dårligere økonomi, et kunstgress som ikke ble skiftet og det at TIL ikke gjorde nok for å selge ham, gjør at stopperen mener forutsetningene for avtalen er endret.

Holder døren på gløtt
- Det er ingen løfter å bryte, vi la et kontraktsforslag på bordet i vår, og det kontraktsforslaget har ligget der i påvente av en signatur, sier klubbdirektør Tom Bendiksen.

- Skilles dere som venner eller uvenner?

- Nei, vi må jo først se om vi skilles, jeg har et veldig bra forhold til alle som jobber i TIL, sier Reginiussen.

- Så du holder ennå døren på gløtt?

- Ja, hvis ikke de har lukket den helt.

Se hele intervjuet her:

356100

- TIL har hatt mange muligheter
Landslagsstopperen kan gå til en ny klubb uten at verken Tromsø eller moderklubben Alta sitter igjen med en krone, men Reginiussen nekter å ta skylden for det alene.

- Jeg synes selvsagt det er veldig trist, og jeg skulle gjerne ønsket at begge de klubbene fikk noe. For det er begges fortjeneste at jeg er der jeg er i dag. Men jeg mener at TIL har hatt ganske mange muligheter til å selge meg, og de har aldri lagt til rette for noe salg og benyttet seg av de mulighetene.

- Det er begrenset hvor lenge jeg kan fortsette å forlenge uten at det skjer noe. Jeg skulle selvsagt ønske at Alta fikk noen kroner, men vi får se om det i fremtiden kan være mulig å hjelpe de på andre måter, men det vet man jo aldri.

Skuffende
I Tromsø er det nå skuffelse over altaværingens beslutning.

- Det er skuffende å registrere at spilleren selv ikke ønsker å forlenge til tross for hva som har vært avtalt og uttrykt i prosessen tidligere. Dette stemmer dårlig med våre verdier og vår måte å opptre på, sier administrerende direktør i TIL, Tom Bendiksen, til klubbens nettside.

- Tore har gitt oss en tilbakemelding om at han ikke har til hensikt å forlenge med klubben og vi forholder oss videre til dette faktum, sier sportsdirektør Morten Kræmer.

- Det vil alltid være grunnleggende i slike sammenhenger at spilleren selv må ønske å inngå kontrakt med klubben, noe som ikke synes å være tilfelle med Tore, sier Kræmer.

Klarer du startelleveren? Spill 11 menn nå!

Hauge skal finne ny klubb
Den norske landslagsstopperen har de siste ukene blitt koblet til blant annet tyske Schalke 04 og Everton.

Agent Rune Hauge har oppdraget med å finne en ny klubb for Reginiussen.

Tromsø har likevel forståelse for stopperens situasjon. Reginiussen er nå i dialog med Schalke.

- Jeg har aldri selv sagt med 100 prosent sikkerhet at jeg skal skrive under, har Reginiussen tidligere sagt til Bladet Tromsø.