Napoli's Marek Hamsik  (Foto: CIRO FUSCO/EPA)
Napoli's Marek Hamsik (Foto: CIRO FUSCO/EPA)

Satser på Napoli

Serie A på onsdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 28.oktober, frist kl. 20.40:
78 Napoli-Milan H 2,70
84 Bologna-Siena H 2,05

Totalodds: 5,54

Hjemmeseier på San Paolo
Serie A. Napoli har et spennende mannskap som underpresterte under Roberto Donadonis ledelse. Etter at tidligere Sampdoria-boss Walter Mazzarri overtok roret har det blitt to strake seirer. Søndag ble Christian Maggio matchvinner like før slutt i 1-0-seieren borte mot Fiorentina. Hjemme på San Paolo er de alltid sterke og er ubeseiret på fire kamper på eget gress denne sesongen. Tre spillere står på skadelisten.

Milan kommer fra tre strake seirer. De har imidlertid slitt med å score mål denne sesongen, med beskjedne åtte fulltreffere på ni seriekamper. Søndag slet de lenge borte mot Chievo og lå under 0-1 til det gjensto ni minutter. Da ble de reddet av midtstopper Alessandro Nestas to mål i sluttminuttene. Skadelisten er lang og inneholder åtte spillere.

Napoli har hevet seg under Mazzarris ledelse og er sterke hjemme. Vi spiller H til pene 2,70 på San Paolo.

Siena sliter tungt
Serie A. Franco Colomba debuterte som Bologna-boss i den vanskelige bortekampen mot Sampdoria lørdag. Der gikk det meste galt, Marco Di Vaio (a) ble utvist og de røk 1-4. Motstanden har vært tøff i det siste. De tok poeng mot Juve i Torino og tapte knepent i Npoli. Tabelljumbo Siena er normalt mer behagelig motstand. Di Vaio (a) soner etter det røde og fire spillere står på skadelisten.

Siena har klamret seg fast i Serie A med begrensede ressurser de siste sesongene. De er svekket i år og har som ventet fått det tøft. Etter 0-1-tapet hjemme mot Juventus søndag er de tabelljumbo med sine fem poeng på ni kamper. Michele Fini (m) er suspendert og tre spillere står på skadelisten.

Bologna har møtt tøff motstand i det siste, og mot tabelljumbo Siena tror vi på tre hjemmepoeng på Stadio Renato Dall`Ara.

Vurdert av Tage Barstad