Roger Hanssen, Hilde Trones (Foto: TV 2)
Roger Hanssen, Hilde Trones (Foto: TV 2)

- Noen syntes at jeg var pinglete

Men «Da damene dro»-Roger er ikke redd for å vise følelser.

I kveld er det klart for aller siste episode av «Da damene dro» fra Røyrvik. Forrige tirsdag fikk vi se hvordan det gikk da damene møtte mennene sine igjen.

Et av de mest rørende øyeblikkene var da butikkeier Roger møtte igjen sin Hilde.

Les også: Møt Hans Oskar og Nina på nettreff
Les også: «Da damene dro»-bygda endelig satt på (vær)kartet

- Vi har kommet hverandre nærmere

Flere ganger i serien har vi sett hvordan Roger Hanssen og Hilde Trones har følt på det å være borte fra hverandre over lengre tid for første gang.

ror
ror

- Vi har kommet hverandre nærmere etter dette. Det var noe som skjedde med meg da hun dro. Da fikk man sette seg ned å virkelig tenke over ting, sier Roger til tv2underholdning.no. Han er ikke i tvil om at dette bare har vært positivt for dem.

- Jeg hadde veldig godt av det, sier han.

- Noen syntes jeg var pinglete da, sier Roger og forklarer det med at menn generelt ofte ikke er like flinke til å vise følelser.

- Jeg gjorde jo det fra dag én jeg.

Slik har de klart å holde sammen

Ikke nok med at Hilde i løpet av serien var borte fra Roger på hjemmebane. Hun ble også borte fra arbeidsplassen hans ettersom hun også jobber på ICA-butikken.

- Det er mange som har spurt oss hvordan vi klarer å jobbe sammen og bo sammen. Hilde har tidligere forklart i et intervju at på butikken er det jeg som er sjefen og hjemme er det hun som sjefen, ler Roger som giftet seg med sin Hilde i Røyrvik kirke 11. juli i år. Da hadde de vært sammen i 10 år.

- Hva er triksene for å holde kjærligheten i live?

- Vi er egentlig ganske like, jeg og Hilde. Ellers er det det at man må være åpen og ærlig med hverandre og ikke være redd for å ta en diskusjon. Jeg tror det er det som er løsningen. Man må bare være som man er, også må man lære seg å respektere hverandre. Det er nok slik vi har klart å holde sammen, forteller han.

Smånervøs før siste episode

Roger er smånervøs før kveldens aller siste episode. Da skal han se og høre seg selv synge på riksdekkende fjernsyn.

- Jeg har litt nerver for hvordan sangen blir framført, så jeg er veldig spent, sier Roger som til vanlig synger i band på hobbybasis.

Kanskje får Roger mer tid til hobbyen sin nå som «Da damene dro» ikke går på TV lenger. TV-programmet har vært et hett samtaleemne i bygda den siste tiden.

- Hva skal vi gjøre på tirsdager nå som det er ferdig? Nå har det vært sånn at man har stresset seg ferdig på jobb så man kan komme hjem å se på serien, sier Roger og legger til at det gode samholdet i Røyrvik bare har blitt forsterket etter serien og at innbyggerne prater mye om hva som har skjedd.

Se «Da damene dro» i kveld klokken 20.00!

Les også: Møt Hans Oskar og Nina på nettreff

Les også: «Da damene dro»-bygda endelig satt på (vær)kartet

Les alt om «Da damene dro» her!