Lars Åke Lagrell (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Lars Åke Lagrell (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

- Usakligheter av Rosenborg

Sveriges fotballpresident Lars-Åke Lagrell slår tilbake mot Nils Skutle.

VIDEO: Se hva Hamrén sa etter møtet med Lagrell i videovinduet øverst i saken!

Bergen/Oslo (TV 2 Sporten): Rosenborgs daglige leder Nils Skutle er rasende på Lars-Åke Lagrell - og sier til TV 2 Sporten at klubben nå vil nekte fotballforbundet i Sverige å snakke mer med Erik Hamrén før de har kontaktet klubbledelsen.

- Vi har sendt et brev til det svenske fotballforbundet der vi gjør det klart at vi ikke setter pris på den situasjonen som oppstod i går, sier Skutle til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ: Nekter Sverige å snakke med Hamrén
LES OGSÅ: - Hamrén takker ja til Sverige
LES OGSÅ: - Rosenborg driver et spill for galleriet

Jeg blir ikke opprørt av det Skutle skal ha sagt. Hvis Hamrén sier nei, så har uansett ikke jeg og Skutle mye å prate om

Skutle har kapret overskriftene i både Sverige og Norge med sine angrep på Lagrell og fremgangsmåten i dialogen med Hamrén.

Nå slår imidlertid Lars-Åke Lagrell tilbake mot kritikken fra Rosenborg.

- Nils Skutle kjenner jeg godt. Derfor er ikke dette noe for meg å hisse seg opp over. Det er en måte å markere. Det viktigste er hva Erik Hamrén vil, hva Nils Skutle vil driter jeg egentlig i, sier Lars-Åke Lagrell til Sportsbladet.

Hva kan du om Erik Hamrén? Test deg selv her

- Mange usakligheter
Til TV 2 Sporten beskriver han Skutles uttalelser som «usakligheter».

- Her har det kommet ut mange usakligheter, men jeg vet jo ikke om Skutle har sagt det som står i svenske aviser i dag, sier Lagrell til TV 2 Sporten.

- Ødelegger slike kommentarer forhandlingsklimaet?

- Jeg blir ikke opprørt av det Skutle skal ha sagt. Hvis Hamrén sier nei, så har uansett ikke jeg og Skutle mye å prate om, svarer han.

Lagrell forteller at uttalelsene han kom med etter møtet med Hamrén i Trondheim kun var for å forklare den videre prosessen.

- Jeg har ingen ønsker om å angripe Nils Skutle. Alt jeg ønsker å gjøre er å klargjøre hvordan en prosess som denne fungerer, sier han.

Nils Skutle
  (Foto: Skaug, Thomas Rasmus/SCANPIX)
Nils Skutle (Foto: Skaug, Thomas Rasmus/SCANPIX)

Vil ikke kontakte RBK nå
Rosenborg krever at det svenske fotballforbundet nå kontakter klubbledelsen for den videre dialogen rundt Hamréns fremtid.

Det har ikke Lagrell planer om å gjøre med det første.

- Vi kan ikke begynne å prate med Rosenborg før vi vet om Erik Hamrén er interessert, så jeg skjønner ikke Skutles resonnement. Vi har jo ingen planer om å gå utenom Rosenborg, sier Lars-Åke Lagrell til TV 2 Sporten og utdyper:

- Vi tar alle avgjørelser internt, så spør vi personen vi ønsker å ansette om han ønsker jobben og så snakker vi med klubben, så enkelt er det. Dette er ikke en spillerovergang, dette er en trenerovergang, sier han.

KAN SMILE: Lars-Åke Lagrell slipper
  å betale Rosenborg for Hamrén, mener svensk advokat. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
KAN SMILE: Lars-Åke Lagrell slipper å betale Rosenborg for Hamrén, mener svensk advokat. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

MINFOTBALL: Over 34.000 medlemmer. Bli med i dag!

Ikke overrasket
- Er du da overrasket over Skutles kommentarer i dag?

- Nei, det er jeg ikke. Det er klart at Rosenborg ønsker å beholde han, svarer Lagrell.