Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy gir ut boken «Møt din skytsengel». (Foto: Tommy Storhaug)
Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy gir ut boken «Møt din skytsengel». (Foto: Tommy Storhaug)

Prinsessebesøk i God morgen Norge

Onsdag er prinsesse Märtha Louise gjest i God morgen Norge.

Sammen med Elisabeth Samnøy gir prinsesse Märtha Louise ut boken «Møt din skytsengel» på fredag. De to driver også den mye omtalte engleskolen sammen.

Om boken

På omslaget blir boken beskrevet som en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon. Forfatterne mener at alle mennesker har en skytsengel.

– Men verken Elisabeth eller jeg har hatt store aha-opplevelser der vi har sett lyset. Og det er vi egentlig lei oss for, for det hadde jo vært deilig å kunne si at jeg så den engelen, og jeg holdt på å kjøre av veien, men sånn var det dessverre ikke, ler prinsessen, i et intervju med TV 2 nyhetene.

Se video der prinsessen forteller om sine møter med skytsengelen her!

Kaller selv skolen «engleskolen»

«Møt din skytsengel» tar deg på en vandring i et ærlig og kjærlighetsfylt møte med deg selv gjennom kroppen, auraen, hjertet, jorden, universet og i møte med skytsengelen din. I tillegg har vi en viktig øvelse på slutten av boken, som er essensiell for alle som på en eller annen måte jobber med mennesker eller har kontakt med mennesker- og det er vel de fleste. Nysgjerrig?», skrives det på Astarte Educations hjemmesider.

Astarte Education ble startet av prinsessen og Samnøy i 2007, og skapte stor oppstandelse. Skolen fikk etter kort tid kallenavnet «engleskolen».

På Facebook

«Engleskolen» er også navnet de to bruker på Facebook-gruppa de har opprettet. Besøk gruppa her! (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på ekstrene nettsteder)

I Facebook-gruppa «engleskolen» skriver de begge innlegg.

«Kjære alle. Vi ser fram til utgivelsen av «Møt din skytsengel». Vi gleder oss til å dele den store gaven det er å ha et ærlig og kjærlighetsfylt møte med seg selv, også med dere. Til vi ses, la verden komme deg i møte ut i fra kjærligheten i deg. Vennlig hilsen Märtha og Elisabeth», lyder et av innleggene.

Se God morgen Norge onsdag kl 08.40.