Lindsay jobber gratis

Skuespilleren Lindsay Lohan skal etter sigende ha arbeidet gratis for kleskolleksjonen som bærer hennes navn hos designerhuset Ungaro.

23-åringen jobbet sammen med moteskaperen Estrella Archs i tre uker, men i stedet for penger fikk hun klær verdt rundt 90.000 pund, eller rundt 800.000 kroner.

– Ungaro betaler henne ikke ett øre for å være konsulent hos dem. Teamet hennes arbeider for å få til en form for betalingsavtale for Lindsay, men foreløpig vil de bare gi hennes gratis klær. Det passer dem perfekt. De har ingenting å tape selv om klærne til Lohan ikke slo an, sier en kilde til sladrenettstedet PerezHilton.com.

Det blir også hevdet at Lohan selv måtte betale for flyreisen og hotelloppholdet for å delta på Paris Fashion Week der kolleksjonen hennes ble vist tidligere denne måneden.

Mens skuespilleren selv beskrev det som en drøm som var blitt til virkelighet, ble klærne omtalt som lite imponerende og usofistikerte av motejournalistene.

– Enhver har rett til sin egen mening. Jeg hadde ikke forventet at alle skulle elske kolleksjonen, har Lindsay Lohan svart tilbake med. (©NTB)