jf
jf

Her blir Jan Fredrik stilt til veggs av Mira

Dommer-striden i «X Factor» eskalerer fortsatt.

Mira Craig måtte i fredagens «X Factor» se at nok en gruppe måtte takke for seg. Denne gang var det «No Name - No Fame» som måtte takke for seg.

Slaktet av Jan Fredrik

De fikk en meget krass tilbakemedling fra jurymedlem Jan Fredrik Karlsen.

- Dette var krise! Dere kan ikke synge! Jeg håper deres tid i rampelyset er over, smalt det fra Karlsen etter fremføringen.

- Det jeg stusser ved, er at Jan Fredrik er negativ hver gang på flere av mine grupper. Og så føler jeg at noen av disse kommentarene er «klipp og lim» fra uken før. Han drasset med seg de negative kommentarene forrige gang og gangen før der, og nå kommer han med nye negative kommentarer som handler om akkurat det samme, uttalte en oppgitt Mira til tv2underholdning.no etter programmet.

Konfrontert av Mira

Striden mellom dommerne har stadig eskalert. I programmet Xtra Factor, hvor dommerne stiller hver fredag etter selve showet, konfronterte Mira Craig Jan Fredrik med sin frustrasjon.

- Jeg har et spørsmål til Jan Fredrik - tror du det at du skal signe vinneren farger måten du bestemmer på når du gir tilbakemeldinger? For da kan jo du på en måte velge deg hvem du helst vil jobbe med, uttalte Mira.

- Hvis du Mira hadde fulgt med på programmet, ser du at det ikke farger det. Jeg er ikke noe forutintatt på det, sier Jan Fredrik.

- Men nå tenker jeg litt sånn - tror du at det kan bli sånn at dine favoritter har en ekstra stor sjanse fordi du på en måte automatisk kommer til å si ting og strategere for at dine favoritter at de kommer videre, spør artisten videre.

- Jeg har ikke noe strategi på de tingene. Jeg er jævli fan av «Shackles» i din kategori Mira, og det vet du jævli godt, er svaret fra manageren.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)