Jeanette H. Richardsen jakten på kjærligheten
Jeanette H. Richardsen jakten på kjærligheten

Jeanette avslører sine følelser for Kristian

Mens frieren Jeanette H. Richardsen er på gården i Flå, oppdager hun hva hun føler for Kristian. Se video.

I «Bekjennelser på stabburet» forteller Jeanette at hun har hatt en fin dag, men at hun er usikker på hva som skjer videre.

- Jeg har hatt det veldig koselig med Kristian. Vi har fått bittelitt alenetid med han. Han er en kjempekoselig mann, men å si noe mer om det med tanke på det som skal skje videre, det vet jeg ikke, sier hun og er veldig usikker på hvor hun står i forhold til bonden.

Ingen god magefølelse

Hun har ingen god magefølelse i forhold til Kristian, og innser at hun må bruke tid på å se om det i det hele tatt kan bli noe mellom de to.

- Men jeg vet ikke om magefølelsen sier om det her er akkurat det man vil. Vi får ta kvelden med oss litt og vente på morgendagen for å se hva som skjer. Jeg må se hva magefølelsen sier i løpet av dagen i morgen, forteller hun til sin egen videodagbok på stabburet.

Les også: - Glad det blir færre og færre

Les også:Slik skal «Jakten»-frierne vinne tv-bøndenes hjerte

Hva vil hun gjøre?

For å la seerne være igjen i total uvitenhet om hva hun egentlig har tenkt å gjøre neste dag, avslutter hun bekjennelsene med en setning i løse luften.

- Det kan hende det skjer uventede ting, sier hun og slår av kamera.

Hva som skjedde dagen etter, og om Jeanette har planer om å konfrontere Kristian på noen som helst måte, ser du neste uke i «Jakten på kjærligheten».

Se hele videodagboken «Bekjennelser på stabburet» i videoen øverst.

Se alle episodene av «Bekjennelser på stabburet» her.