Triana_Iglesias TOPP
Triana_Iglesias TOPP

- Jeg er nakenmodell, ikke glamourmodell

Triana er ingen «blond dame med store pupper som henger i VIP-avdelingen på utesteder»

I «MANN»s novembernummer blir Triana Igelisas portrettert innimellom dansetrening og liveshow. Noe sosialt liv eksisterer ikke om dagen, skal vi tro den sexy brunetten.

forside (Foto: Robin K. Lund)
forside (Foto: Robin K. Lund)

- Har ikke noe sosialt liv

I «Skal vi danse» går det opp og ned - hun har både tronet i toppen og stilt i danseduell. Privat går derimot ting som en drøm hele tiden, selvom hun har lite kvalitetstid med kjæresten, DJ og musikkprodusent, Nils Olav Lausund (28), for tiden.

- Akkurat nå har jeg ikke noe sosialt liv. Det er trening, presse og soving. Hjemme hos oss har jeg kommet hjem når Nils har gått, og han kommer hjem når jeg går, forteller hun.

Drømmer om barn

Triana har en lidenskap for kunstfoto, og drømmer om en karriere innenfor det feltet etterhvert. Barn er også drømmen.

- Jeg har veldig lyst på barn med Nils. Mange barn, sier hun og karakteriserer seg selv som en bra kjæreste, med litt ekstra temperament som følge av at hun er spansk.

Og ikke tro at Nils kun falt for den sexy jenta på de mange «Playboy»-forsidene.

- Jeg er i et forhold hvor jeg har det veldig bra. Det gir meg selvtillit. Nils synes jeg er hundre ganger mer sexy når jeg er usminket hjemme i pysjen enn når jeg har tatt en supersexy fotoserie jeg viser ham.

- Jeg er nakenmodell

På spørsmål fra «MANN» på hvordan glamouryrket er, svarer hun kontant:

- Jeg kaller meg heller nakenmodell enn glamourmodell, for det å være glamourmodell ble etterhvert ble en hype og fikk ræva stempel. Det krydde jo av dem etterhvert.; alle de blonde damene med store pupper som henger i VIP-avdelingen på utestedene var plutselig glamourmodeller, foretller hun til «MANN».

Triana tar sitt yrke seriøst og påpeker at hun har jobbet knallhardt i årevis for å ha kommet dit hun er idag. Å stilel naken foran kamera, har hun et uproblematisk forhold til.

- Plutselig sto jeg naken foran kamera. Når Playboy ringer og spør, takker du ikke nei. O gjeg har ingen problem med å være naken. Når man kan tjene penger på noe man synes er gøy, fortsetter man jo med det. Nå er det blitt en levevei, fortelelr hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)