filmaaret2010 topp
filmaaret2010 topp

Derfor bør du glede deg til filmåret 2010

Eventyr og animasjon dominerer filmlerretet neste år. Sjekk de beste godbitene her!

Hvert år lages det tusenvis av filmer verden over. Her er fem vi gleder oss til på kino i året som kommer.

Les også: Verdens mest katastrofale filminnspillinger

Alice in Wonderland

Den magiske filmskaperen Tim Burton vil i 2010 ta oss med på eventyret «Alice i eventyrland». Igjen byr Johnny Depp på seg selv i en fargesprakende rolle som «The Mad Hatter», og du møter også kjendiser som Anne Hathaway og professor Snipe fra Harry Potter, Alan Rickman.

Les også: Er dette verdens verste auditions?

Den velkjente fortellingen tar oss med i en drømmeverden uten like, og med mesteren Burton som regissør, er dette en sikker vinner i filmåret 2010.

(Artikkelen fortsetter nedenfor traileren.)

Toy Story 3

I 1995 kom braksuksessen «Toy Story», den første dataanimerte langfilmen i regi av Disney. Vi får et gjenhør med Tom Hanks som stemmen til Sheriff Woody når det igjen er tid for fest i lekekassa til Andy. Flere store skuespillere er klare for stemmetolkninger i en ny helaftens fra Disney og Pixar. Sjekk ut den utrolig kule traileren her.

Les også: Her er Jessica Biels skjulte talent

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

toystory-460
toystory-460

Les også: Gå ikke glipp av disse grøsserne

Harry Potter and the Deathly Hallows part1

Den brillefine helten Harry Potter er tilbake i det som blir den syvende filmen i eventyret. Harry skal begynne på sitt siste år på skolen, men blir hindret av Voldemort. Denne filmen, som er den første av to deler, skal følge oss gjennom det som blir den siste, store kampen mot den onde, kraftfulle trollmannen. Filmen satte i gang med filming i februar i år, og har premiere så sent som i november neste år.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

harrypotter-460
harrypotter-460

Les også: «Potter»-stjerne blir Manson-gother

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

I den tredje filmen om fantasiriket Narnia møter vi igjen de tre søsknene, som denne gangen er på jakt etter de syv tapte Lorder av Narnia.

Les også: Her er filmverdenens kuleste dansemoves

Ferden tar oss med på fartøyet «Dawn Treader», på en lang reise der trioen må kjempe mot drager, hvor trollmenn kaster grusomme forbannelser og dine skumleste mareritter blir virkelighet. For deg som likte de to foregående filmene, må du vente en stund på denne - den har premiere i desember neste år.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

narnia-460
narnia-460

Les også: Dette er tiårets beste filmer

Sex and the City 2

Etter seks sesonger med den suksessfulle serien, en film som gikk sin seiersgang på kinoer i 2008, er firkløveret fra Manhattan tilbake i en oppfølger. «Sex and the City 2» kommer sikkert til å være fylt til randen av nevroser, jenteprat, glitter og ikke minst sko. Miley Cyrus har også en rolle i filmen som ventes i mai neste år. Du kan følge med på filmens hjemmeside for nyheter.

Les også: Miley Cyrus skremt av forfølger

Les også: Slik blir «Sex og singelliv 2»

sexandthecity-460
sexandthecity-460

Følg Waschera på Biip og Twitter!

Waschera hverdager kl. 15.30!