Carsten Skjelbreid (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)
Carsten Skjelbreid (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)

- Jeg er ekstremt overtroisk

- Bank, bank, bank, sier Carsten Skjelbreid og spytter seg over høyre skulder.

Carsten Skjelbreid har hittil hatt en eventyrlig tid i «Skal vi danse». Sist lørdag havnet han på topp hos dommerne med hele 39 poeng. Han vet selv hvorfor det går så det suser.

Favorittstempel

Lørdag danser Carsten og Elena til «Bad» av Michael Jackson. Han lover et spektakulært show, men ønsker du han lykke til, eller snakker om favorittstempelet de har, må han banke i bordet før han kan fortsette samtalen.

For Carsten er svært overtroisk. I løpet av de tre månedene med dansing, har han banket i bordet hver eneste gang noen har ønsket han lykke til eller snakket om favorittstempelet.

Og sånt blir det mange bank av.

Ekstremt overtroisk

- Jeg er helt ekstrem sånn, og har alltid vært det. Så hvis noen kaller oss favoritter eller ønsker lykke til, er det bare å banke i bordet. Og det er veldig viktig at det er tre bank, forteller han. Og utdyper:

- Også spytter jeg over høyre skulder, også kan man nulle ut «bank, bank, bank» med et tall. Han avbryter seg selv med latter. Han har fått frem poenget.

Svever på lørdag

På lørdag er de hverken bundet av latin eller standarddans. Da står freestyle på menyen!

- Vi skal ha et jævlig kult løft. Det er sykt vanskelig, forteller han og reiser seg opp for å vise.

- Jeg løfter Elena og holder henne sånn ca to og en halv meter over bakken. Det blir enten eller, ler Carsten og synes mest synd på Elena som skal løftes. Og legger til:

- Men det har gått bra på trening. Bank, bank, bank.

- Det er ikke bare meg. Elena er også helt gæren på det der. Hun har en russiske variant der hun ruller på en knapp hun har, smiler han og gjør seg klar til nok et intervjue. Håvard Lilleheie står klar til å overta TV2-ankeret i programmet «Showman».

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)