Stiller opp – uten far

Fem uker gamle Sophia Lee har ennå ikke møtt pappa Jude Law. Dermed får han kanskje sitt første glimt av sitt fjerde barn på forsiden av et sladreblad.

Barnemoren Samantha Burke stilte nemlig opp til så vel fotografering som til et avslørende intervju i kjendisbladet Hello, der hun røper at Jude Law ennå ikke har møtt datteren.

– Han vil forelske seg i henne når han får se henne, sier Burke, som ifølge Daily Mail skal ha fått 1.7 millioner kroner for å stille opp for bladet.

Hun møtte Jude Law på en klubb i New York, men bor nå i Florida. Law spiller for tiden «Hamlet» i New York, og har verken sendt noen fødselspresang eller lagt noen planer for når han skal møte lille Sophia.

– Jeg vet han har det travelt, sier Samantha Burke, som håper at Law vil bli en like god far for Sophia som han er for sine tre eldre barn:

– Han er en flott far for dem. Hun er hans datter og jeg tror han vil besinne seg, sier Samantha Burke, som avviser at hun er en gullgraver.

Farskapet ble bekreftet ved en DNA-prøve. Jude Laws pressetalsmann har tidligere uttalt at «herr Law er ikke lenger i et forhold med vedkommende, men han akter å være en fullt ut støttende del av barnets liv». (©NTB)