Redshoe (Foto: H&M)
Redshoe (Foto: H&M)
simone1 (Foto: tv2)
simone1 (Foto: tv2)
samling2
samling2
Jimmy Choo designet sin første sko som 11 åring. (Foto: Vince Maher / WENN.com)
Jimmy Choo designet sin første sko som 11 åring. (Foto: Vince Maher / WENN.com)

Kjendisene velger Jimmy Choo

Årets stjernedesigner for H&M er Jimmy Choo - verdenskjent for sine eksklusive sko.

«Sex og singeliv» -stjernen Carrie Bradshaw lærte oss at Jimmy Choo (og Manolo Blahnik) er det mest fantastiske en kvinnefot kan oppleve.

Skyhøye hæler på et lite stykke kunst er selve symbolet på superkvinnen.

Jimmy Choo designet sin første sko som 11-åring. (Foto: Vince Maher / WENN.com)
Jimmy Choo designet sin første sko som 11-åring. (Foto: Vince Maher / WENN.com)

Eksklusiv klubb

Nå kan luksuriøse Jimmy Choo få plass på skohylla, til oss med vanlige lønninger. 14. november åpner Hennes&Mauritz dørene til årets collaberation designer.

Tidligere har kleskjeden samarbeidet med designere som Karl Lagerfeld, Stella McCartney og Matthew Williamson. Denne gangen er det luksusmerket Jimmy Choo sin sjefsdesigner Tamara Mellom sin tur.

- Jimmy Choo sin kolleksjon for H&M er full av morsomme, unike varer med en tilgjengelighet og glamorøs identitet. Det er laget i stilige materialer og understreket med farge og pynt.

I dette samarbeidet ønsker jeg å nå frem til kule og unge kunder med en moteriktig og selvstendig holdning, forteller Tamara Mellem.

Rocka og sexy

Moteredaktør, Vibeke Stiansen, mener at kolleksjonen er en fjær i hatten for billigkjeden.

- Personlig synes jeg kolleksjonen er et av de mest vellykkete samarbeidene H&M har hatt med gjestedesignere. Kolleksjonen er en kombinasjon av det rocka og sexy, som er helt riktig akkurat nå.

Stjernenes designer

Jimmy Choo var i mange år prinsesse Dianas favorittdesigner. I dag står Nicole Kidman og Gwyneth Paltrow på kundelisten. USA sin førstedame, Michelle Obama, hadde på seg hvite Choo-sandaler da ektemannen ble innsatt som president.

Simone fra D`Sound er en av få heldige som har sniktittet på den nye kolleksjonen. Her er hun innom H&M sitt showrom og låner et par antrekk til en tv-innspilling.

Simone2 (Foto: tv2)
Simone2 (Foto: tv2)

- Kolleksjonen er utrolig bra. Se på denne fantastiske zebra-clutchen!

Simone har også valgt sko med de berømte skyhøye hælene og lover at dette er taxisko.

JimmyChoo (Foto: tv2)
JimmyChoo (Foto: tv2)

- Dette er sånne sko du står med på et coctailparty og som får deg til å føle deg utrolig høy, både utvendig og innvendig, ler artisten.

- Jeg tror kolleksjonen i stor grad appellerer til unge mennesker som er opptatt av god design, sier Vibeke Stiansen. Ikke minst vil den treffe skoentusiaster og folk med sans for litt glamour i hverdagen.