Runar Berg (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Runar Berg (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Runar Berg utelukker ikke tippeligaretur

Runar Berg vil ikke utelukke at han vil spille i Tippeligaen igjen.

Telenor Arena/Bergen (TV 2 Sporten): Bodø/Glimt slår følge Lyn ned til Adeccoligaen etter 0-2-tapet for Stabæk på Telenor Arena søndag kveld.

- Fullt mulig å rykke opp igjen
Glimts midtbanegeneral Runar Berg (39) var skuffet etter at nedrykket var et faktum, men er klar til å brette opp ermene og bidra til å spille Glimt opp igjen i Tippeligaen.

- Det var en ganske brukbar kamp. De scorer et mål som er litt unødvendig. Det var jeg som laget det. Som så ofte før så manglet vi det lille stinget. Det ble sånn halvfarlig, og det holder ikke, sa Berg til TV 2 Sporten etter kampen.

- Hva tenker du om at det ble nedrykk?

- Det er jo ikke bra selvfølgelig. Det er skuffende. Men vi har opplevd det før og Bodø/Glimt kommer som regel tilbake og det har jeg tro på at vi skal gjøre denne gangen også. Det er litt tungt, men man kan ikke henge med hodet så veldig lenge. Det er fullt mulig å rykke opp igjen.

Se intervju med Runar Berg i videovinduet øverst.

Utelukker ikke tippeligaretur
Glimt-veteranen har vært på banen i 23 kamper for Glimt denne sesongen. For noen dager siden varslet han at han tar en sesong til. Berg svarer imidlertid unnvikende på om neste sesong blir hans endelige farvel med toppfotballen i Tippeligaen.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg skal spille neste år så får vi se. Da håper jeg at vi rykker opp igjen.

- Du utelukker ikke at du kommer tilbake til Tippeligaen?

- Nei, det vet jeg ikke. Det orker jeg ikke å tenke på nå. Jeg skal spille i 2010. Det er det jeg har tenkt på nå.

Hvorfor gjør du det?

- Jeg synes det er artig å spille. Jeg synes jeg klarer meg bra når jeg vil og det har jeg tenkt å gjøre neste år også, sier evigunge Berg.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet under:

355648