Seier for Tollefsen i NHL

Ole-Kristian Tollefsen og hans Philadelphia Flyers vant 5-1 over Florida Panthers i NHL lørdag.

Trent Whitfield #42 of the Boston Bruins skates against Ole Kristian Tollefsen #5 (Foto: Jim McIsaac/AFP)

Tollefsen spilte 12.40 minutter. Han var på isen ved to av hjemmelagets mål, men også ved gjestenes ene scoring. Han fikk dermed pluss 1 i sin del av kampen.

Nordmannen pådro seg en utvisning for interference tidlig i kampen, uten at gjestenes power play resulterte i scoring.

Tollefsen var på isen ved Danny Brieres 1-0-scoring og da James van Riemsdyks satte punktum til 5-1 med sitt første NHL-mål noen minutter før slutt. Han var også på isen da David Booth utlignet for Panthers i slutten av første periode.

For Booth endte kampen ille. Han ble båret ut med nakkestøtte etter en voldsom takling mot hodet fra Flyers-kaptein Mike Richards i annen periode. Kampen ble stoppet i ti minutter mens han fikk legebehandling.

Booth ble innlagt på sykehus til observasjon, men undersøkelser tyder ikke på at han vil få varig mén. (©NTB)