Alexandra Burke med ny kjæreste

Det engelske stjerneskuddet Alexandra Burke (21) skal etter sigende ha følge med en av korsangerne til Amy Winehouse.

Popstjernen, som ble advart mot menn av Cheryl Cole, som hjalp henne under opptaket av TV-programmet «X-Factor», som hun vant i 2008, er blitt sett ute sammen med Zalon Thompson i London.

De to er blitt observert etter at hennes single «Bad Boys» havnet øverst på hitlistene i forrige uke og paret skal også ha blitt sett mens de spiste en romantisk middag og tok en tur på kino.

– Alexandra er veldig begeistret for Zalon. De har knyttet et tett bånd til hverandre de siste månedene og setter virkelig pris på hverandres selskap, sier en kilde til den britiske avisa The Sun.

Burke kan også fortelle at hun ser etter en kjæreste.

– Jeg har bare hatt to seriøse forhold og begge to var med dårlige karer. Jeg var 16 da jeg hadde min første kjæreste. Det varte i rundt to år. Så gikk jeg ut med en mann i et halvt år i fjor. Men han var ganske sprø, sier hun.

I juli gikk det rykter om at hun hadde følge med den amerikanske sangeren Cameron Quincy Jagher, men det har hun senere tilbakevist.

Alexandra Burke har også fortalt at Cheryl Cole ba henne være forsiktig med hvem hun gikk ut med når hun skulle bygge opp karrieren sin innen musikkbransjen.

– Cheryl advarte meg. Hun sa: «Du kan ikke gå ut med dansere, Alex. Du kan i det hele tatt ikke gå ut med gutter!» (©NTB)