EN DANSELÆRERS UTFORDRINGER: Carsten mener Elena har hatt en tøff uke med å lære ham to koreografier. (Foto: Thomas Reisæter/)
EN DANSELÆRERS UTFORDRINGER: Carsten mener Elena har hatt en tøff uke med å lære ham to koreografier. (Foto: Thomas Reisæter/)

Dommerne elsker Carsten:
10, 9, 10, 10!

Carsten med ny sesongrekord i «Skal vi danse».

Carsten Skjelbred fortsetter å imponere dommerne - og satte nok en gang poengrekord for sesongen i «Skal vi danse».

TV 2 Sportens reporter slo til med en paso doble-tolkning av «Indiana Jones» som fikk dommerne til å ta av seg hatten.

- Jeg kan bare fortsette å skryte. Du har gode posisjoner, og fører både kappen, tyr og Elena i havn, sa Christer Tornell og ga sporenstreks karakteren 10.

Se bildene fra program 6 av «Skal vi danse» her!

Fra Karianne fikk Carsten en ny tier.

- Du har så utrolig mye power. Jeg er stum av beundring, sa hun.

- Det var fantastisk hvordan dere klarte å kombinere tyrefekteren og Indiana Jones. Veldig bra, uttalte Trine Dehli Cleve.

Tor Fløysvik ga karateren ni, og sørget for en score på 39 poeng, som altså er rekord.

Dette sa dommerne om de andre danserne:

Margrethe, 20 poeng:

Som tema for kvelden er det som hånd i hanska og gleden er det ikke noe å si på, sa Christer Tornell, og ga karakteren fem.

Tor ga karakteren tre. - I dag er det en slapp samba hvor jeg ikke ser de kvalitetene. Jeg ser ikke kroppsrytmen, dessverre, uttalte han.

Karianne: Samba er jo festdansen fremfor alle. Dette var en grei gjennomføring. Skulle ønske du hadde brukt tyngden litt mer, men innsatsen er det ikke noe å si på, sa hun og ga fem.

Trine ga Margrethe syv.

Mia, 35 poeng:

- Dette syntes jeg dere klarte glimrende. Du har også begynt å senke skuldrene. Du slet litt med balansen et par steder, sa Christer som ga Mia Gundersen ni poeng for sin «Chicago»-inspirerte forestilling. Karakteren ni ga også både Trine og Karianne.

- Glenn Jørgen, du har gjort Mia til å bli en kjempgod danser, var den klare beskjeden fra Trine. Og til tross for at han ga Mia og Glenn Jørgen åtte poeng, var Tor Fløysvik likevel entusiastisk i sin dom:

- Strålende koreografi. Det er flatt og kompakt. Du gjør det litt komplisert med fotoarbeidet, men det var veldig bra, erklærte Tor.

Hallvard, 30 poeng:

Hallvard Flatland hadde for lørdagens rolle som James Bond i en saktegående rumba valgt å fjerne barten.

- Du er jo like blank som rumpa til Tor Fløysvik, meldte programleder Kristian Ødegård.

Dommerne var også fornøyd med bartefjerningen.

- Hallvard, du har en kjempeevne til å føre din partner. Du er en gentleman på gulvet - en godt danset rumba, sa Tor Fløysvik som ga poengscoren åtte. Det samme gjorde også Christer Tornell.

- Jeg følte du kanskje var litt forsiktig i dag. Et par ganger var du ute av rytmen, men din fantastiske partner drar deg inn igjen. Du gjennomførte dette veldig bra, meddelte Trine som i likhet med Karianne Stensen Gulliksen ga karakteren syv.

Triana, 27 poeng:

Triana Iglesias danset under lørdagens sending en slowfox til kjenningsmelodien til «Den rosa panteren».

- Slowfoxen er jo diamanten blant standarddansene. Spillet du gjør her er kjempefint. Du kramper litt i overkroppen, men det er mykt og uaffektert. Du har roen og stort sett var dette fint, mente Christer Tornell som ga syv poeng til Triana og dansepartner Tobias. Samme poeng ga Stensen Gulliksen.

- Du mister fotarbeidet ditt og dermed mister du overkroppen. Jeg er ikke så glad i dette med show. Jeg vil ha kvalitet og underholdning gjennom kvaliteten. Men dette var bedre enn i valsen, for der var det smertefullt, erklærte Tor Fløysvik som ga fem poeng.

Trine Dehli Cleve var derimot svært fornøyd og serverte en åtter på poengtavlen.

- Stor framgang fra vals, var beskjeden fra Dehli Cleve.

Jan Thomas, 36

Jan Thomas danset til toner fra «Gudfaren» - og fikk karakteren ni av alle dommerne.

- Dette var en stor fremgang fra forrige gang, mente Karianne, som også mente han fikk mer kraft i bevegelsene.

- Strålende koreografi, og fantastisk fotarbeide, var blant superlativene fra Tor.

- En melankolsk vals som man nesten fikk tårer i øynene av, sa Christer.