Lene Løseth (Foto: Cornelius Poppe/Scanpix)
Lene Løseth (Foto: Cornelius Poppe/Scanpix)

Sjanseløse norske jenter i verdenscupåpningen

Lene Løseth kjørte inn til 40.-plassen og var best av de norske i verdenscupåpningen i alpint, men kvinnetrener Svein Erik Owesen ville likevel ikke karakterisere nedturen som noen tragedie.

- Resultatene fra denne førsteomgangen viser at vi fremdeles har et stykke igjen. Vi er blitt bedre på mye, men det er liten tvil om at vi må jobbe knallhardt for å få tatt ut det vi er gode på rent treningsmessig også i konkurransene.

- Selv om det gikk litt tungt her, er vi ved godt mot. Det gjelder å se framover, og jeg vil ikke si at det er noen tragedie at vi ikke lyktes bedre denne helgen.

- Vi har et ungt lag, så dette gjør ikke at vi blir slått ut. Jeg er fortsatt trygg på den retningen vi har valgt, og vi kommer til å fortsette i det sporet. uttellingen kommer; det er jeg helt sikker på, sa Svein Erik Owesen til NTB etter førsteomgangen i storslalåmrennet i Sölden.

Ved siden av Lene Løseths 40.-plass, endte det med 55.-plass til Mona Løseth og 58.-plass til debutanten Lotte Smiseth Sejersted. I forhold til håpet om å kjøre finaleomgangen, endte det med en kraftig nedtur.

(NTB)