No Name No Fame (Foto: Thomas Reisæter / TV 2/)
No Name No Fame (Foto: Thomas Reisæter / TV 2/)

- Virket som Jan Fredrik prøvde å få oss ut fra starten

Jan Fredrik fikk viljen sin da No Name No Fame ble sendt ut av «X Factor».

For andre gang var det en gruppe som måtte forlate «X Factor». Denne gangen var det Harstad-guttene i No Name No Fame som røk ut av sangprogrammet - etter å ha vært i duell med jentene i Shackles.

Se de første intervjuet med No Name No Fame øverst. Hva mener du om kveldens sending? Si din mening nederst!

Mira gråt under utvelgelsen

- Jeg synes det var kjipt at dere tvang meg til å gjøre det, sier Mira til Charlotte Torstvedt om det å være den første dommeren som måtte velge hvem hun ville sende hjem.

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle skulle begynne - men at de andre skulle starte først som vanlig, sier Mira som tok til tårene da hun måtte velge mellom No Name No Fame og Shackles.

Ble slaktet av Jan Fredrik

Etter at No Name No Fame hadde gjort ferdig sin opptreden var ikke dommerkollega Jan Fredrik Karlsen nådeløs mot guttene.

- Kjære skjønne Mira, nå må du holde for ørene. Dette er helt ute. Det er krise. Dere minner ikke om Beatles. Nå håper jeg at dere har fått deres tid i rampelyset og at de som virkelig kan synge kommer videre, var deler av Jan Fredriks knusende dom etter opptredenen,

Les også: «X Factor»: Her slakter Jan Fredrik finalist på direkten

Les også: Mira raser mot Jan Fredrik

Tror Jan Fredrik ville ha de ut fra starten

- Det er klart det er vanskelig å velge mellom dine egne, sier guttene til Katarina og Peter i «Xtra Factor» etter sending om at Mira begynte å gråte.

- Det virker som han bestemte seg fra første start om at han ikke likte oss og at han prøvde å få oss ut fra starten, sier guttene som tror Jan Fredrik er imot konseptet med gruppe.

No Name No Fame depper likevel ikke.

- Vi har ingen grunn til å være misfornøyde, sier guttene.

Les også: Slik styles «X Factor»-deltakerne
Les også: «X Factor»: Her slakter Jan Fredrik finalist på direkten

Les alt om «X Factor» her!