Geir Oustorp  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Geir Oustorp (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

- Vi møter et verdenslag

Men Geir Oustorp tror Byåsen har en mulighet mot Katrine Lunde Haraldsen og co.

Se Byåsen - Viborg direkte på TV 2 Zebra og i vårt kampsenter lørdag kl. 15.00

Se Buducnost Podgorica - Larvik på TV 2 Sport og i vårt kampsenter lørdag kl. 18.00

Byåsen er tilbake i Champions League for første gang siden 06/07-sesongen. Og det er ikke hvem som helst trønderlaget møter i gruppespillets første kamp i Trondheim Spektrum lørdag: regjerende mestre Viborg med Katrine Lunde Haraldsen i spissen.

- Det er håndballens svar på Manchester United eller Barcelona som kommer til byen, sier Byåsen-trener Geir Oustorp til TV 2 Sporten og utdyper:

- Vi møter et verdenslag. De vant alt forrige sesong og er regjerende Champions League-mestre. Riktignok har de hatt en litt trang start på sesongen på grunn av en del skader, men nå er Bojana Popovic tilbake og de har hentet Johanna Ahlm fra Aalborg. De kommer til å bli bedre å bedre utover i sesongen så jeg tror det er gunstig å møte Viborg nå i den første kampen.

- Vi har en mulighet
Viborg må fortsatt klare seg uten en skadet Kristine Lunde-Borgersen og tyske Nora Reiche. Geir Oustorp melder om fullt mannskap dagen før dagen.

- Iva Zamorska tråkket over mot Tertnes på onsdag, men skal trene i kveld så vi har fullt mannskap, forteller Oustorp som er betinget optimist før kampen.

- Hvis vi er helt på topp så har vi en god mulighet. Nøkkelen er forsvarsspillet. Er vi ikke med der så kommer vi til å bli skutt i senk, kommer det kontant fra Geir Oustorp.

Lunde Haraldsen i kanonform

Lunde-gull
Lunde-gull

Byåsen må også ha en god dag offensivt for Viborg kommer til Trondheim med en Katrine Lunde Haraldsen i storslag.

Onsdag feide Viborg Horsens av banen i den danske ligaen med 34-10. Landslagskeeper Haraldsen hadde en redningsprosent på 76! Så her gjelder det å ha finstilt siktet.