Westlife nervøse før X Factor søndag

Neste storstjerner ut som skal opptre på britiske «X Factor» er Westlife. Men gutta er nervøse – fordi det har gått rett vest med alle de andre stornavnene som har opptrådt der.

Hittil i år har Robbie Williams fremstått som svett og med tallerkenøyne. Whitney Houston holdt på å miste kjolen. Cheryl Cole ble latterliggjort for sin vokalinnsats og kostyme. I forrige sesong var det Britney Spears som fullstendig gjorde seg bort.

Og nå er det Westlifes tur til å underholde i programmet.

– Det er alltid noe litt skremmende ved «X Factor»-scenen. Den er så stor, og du har dommerne rett foran deg. Det er som å være tenåring på din første audition. Det er merkelig, vi har opptrådt på noen massive konserter og enorme TV-show, men «X Factor» gjør meg alltid mer nervøs enn noe annet vi gjør, sier Mark Feehily i Westlife til Daily Mail.

De irske boybandheltene var torsdag på generalprøve før søndagens sending. De har neppe noe å frykte fra slemme-Simon Cowell selv: Han jobber i plateselskapet deres, og har allerede gitt bandets nye singel «What About Now» solid reklame gjennom å spille den som bakgrunnsmusikk på programmet. (©NTB)