Tore Reginiussen (Foto: Åserud, Lise/Scanpix)
Tore Reginiussen (Foto: Åserud, Lise/Scanpix)

Tromsø krever Reginiussen-avklaring

Tromsø krever nå svar på om Tore Reginiussen blir i klubben eller ikke. I kulissene lurer storklubben Schalke 04.

Tromsø (TV 2 Sporten): TV 2 fortalte i går at landslagsstopperen Tore Reginiussen er på vei til den tyske storklubben Schalke 04. Det er Schalkes meritterte suksesstrener, Felix Magath, som har lagt sin elsk på den lovende Tromsø-stopperen. Sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer, kjenner kun til interessen via media.

- Vi har ikke selv fått bekreftet at han har vært å snakket med Schalke 04.

Skal snakke sammen
TV2 vet at det har vært en dialog mellom Reginiussen og den tyske klubben den siste tiden, og at begge parter er innstilt på å starte forhandlinger om kontrakt når tippeligasesongen er over i november.

Tore Reginiussen ville ikke uttale seg om saken i dag. Sportsdirektør Morten Kræmer krever nå svar på om intensjonsavtalen som ble inngått i sommer mellom stopperen og klubben fremdeles gjelder.

– Vi har en avtale med Tore Reginiussen om at vi skal sette oss ned å diskutere den videre fremtiden med han, sier Kræmer til TV 2.

Trente ikke med laget
Landslagsstopperen trente ikke med resten av laget torsdag. Ryggproblemene har ført til at Reginiussen har stått over de to siste seriekampene for Tromsø. I verste fall ryker resten av sesongen. Dermed kan han ha spilt sin siste kamp for «gutan».

- Akkurat nå er han jo skadet og om han kommer til å spille på søndag er høyst usikkert, sier Kræmer til TV 2.

- Er Tromsø skuffet over at Tore Reginiussen prøver å komme seg til utlandet?

- Nei, akkurat den skal vi la være å kommentere akkurat nå, sier sportsdirektør Morten Kræmer til TV 2.