Spice Girls dukker opp i nytt reality-konsept

Den britiske avisa The Sun mener det brygger opp til nye stunt fra den uforlignelige 90-tallsfarsotten, The Spice Girls.

Denne gangen er de visst nok svanger med et reality-show, dersom vi skal tro storavisen. Det er etter uker med hint fra Mel B og Geri Halliwell, om at Spice Girls hadde noe nytt på trappene, at planene nå blir kjent, heter det videre.

Men det er ikke en ny turné eller konserter jentene planlegger. Snarere er det et realityshow, hvor målet er å finne en versjon av dem selv til å spille i en kommende Spice Girls-musikal – som står for tur, melder avisa.

Ifølge The Sun gleder medlemmene i den tidligere jentegruppa seg til å tilbringe mye tid sammen i hjemlandet England. Der skal de utgjøre et dommerpanel og prøve å finne henholdsvis Sporty Spice, Scary Spice, Ginger Spice, Posh Spice og Baby Spice til en kommende West End-produksjon.

En kilde sier: – Dette er en idé som appellerer til alle de originale medlemmene. Det er en fantastisk måte å profittere på personlighetene, historien og sangene. Jentene må jobbe intenst en periode, men så vil dette leve sitt eget liv. Konseptet kan også få et liv i andre land. (©NTB)