Ny Lauren-annonse sjokkerer

Designeren Ralph Lauren fikk mye pepper for bildet av en allerede slank modell photoshoppet til det absurd syltynne – og nå gjør de det igjen.

Det har nemlig dukket opp et nytt modellbilde, denne gangen av toppmodellen Valentina Zelyaeva som er blitt digitalt «slanket» – så liv og hofter ikke er bredere enn modellens hode. Skuldrene hennes er også blitt betydelig bredere enn hoftepartiet, melder Daily Mail som også har før- og etterbilder:

For pussig nok ligger begge versjoner av annonsen med Valentina ute på hjemmesiden til Ralph Lauren i Australia. Det er bare kort tid siden at PhotoshopDisasters.blogspot.com avslørte forrige digitalslanking av en Ralph Lauren-modell – nemlig Filippa Hamilton, som i en japansk Lauren-reklame ble fortynnet i den grad at hodet hennes fremstod som større enn livvidden.

At Ralph Lauren igjen går i baret har ifølge avisen ført til kommentarer som «hvorfor viser de ikke rett og slett klærne sine på skjeletter, eller er ikke de heller tynne nok?». Modellen Hamilton kunne også opplyse at hun fikk sparken fordi hun var «for stor for klærne deres».

Noen kommentar har foreløpig ikke fremkommet. Men etter forrige runde unnskyldte klesmerket seg, etter først å ha truet medier som trykket bildene med rettssak. (©NTB)