Zellweger: – «Bridget Jones 3» er et rykte

Ryktene om en tredje Bridget Jones-film har svirret en stund, men hovedpersonen, Renée Zellweger, sier hun ikke har hørt noe om at en ny film er på trappene.

Zellweger portretterte den vimsete og romantisk forvirrede Bridget Jones i de to første filmene som baserte seg på Helene Fieldings bøker om den britiske, tidvis single, Bridget Jones.

Nå har hardnakkede rykter fått det til at film nummer tre er på vei. Men selveste «Bridget», alias Renée Zellweger, tar nå bladet fra munnen og sier til E! Online: – Jeg blir spurt hver dag om dette, men jeg vet ikke noe. Det er et rykte.

Og vedrørende ryktet om at hun skulle slippe å legge på seg for den nye filmen, og i stedet ikle seg en såkalt «fatsuit» (drakt som får henne til å se tykkfallen ut, red.anm.), har hun følgende å si: – Å Gud! Når skal vi prøve en på?

Dersom det ikke kommer en tredje film, blir hun kanskje å se på scenen, ettersom en musikalversjon av «Bridget Jones Dagbok» skal være i støpeformen.

– Det har jeg heller ikke blitt spurt om. Men jeg tror det ville blitt litt rart. Synes du det ville blitt rart, spør Zellweger. (©NTB)