Hilton tok kaka

Nylig fylte Doug Reinhardt, «The Hills»-skuespilleren som er sammen med sosietetsdama Paris Hilton, år.

Og det gikk ikke upåaktet hen. Den blonde hotellarvingen sørget nemlig for et overraskelsesparty for Reinhardt i villaen sin i Beverly Hills i helgen.

Hun var kledd i et minimalt rosa antrekk, og bar en svart diamantbesatt maske da hun hoppet ut av en enorm kake foran gjestene – og sin utkårede.

En kilde sier til avisen New York Post: – Paris gjorde alt hun kunne for å glede sin kjære på bursdagen hans. Hun sparte ikke på noe. Han hadde ingen anelse om festen – og ble så glad.

Og det var tydelig at Hilton ville imponere kjæresten med en overdådig fest, etter at de ble gjenforent etter et kort brudd før sommeren. Hun hadde også hyret rapgruppa Three 6 Mafia, og hip hop-stjernen Ya Boy, som underholdere.

Gjestene inkluderte kjenninger som skuespillere Hayden Panettiere og Kristanna Loken, og de svingte seg til langt utpå natt på nattklubben som hotellarvingen har fått installert i sitt eget hjem. Videoklipp av turtelduene ble vist på storskjerm rundt om i huset, melder New York Post videre. (©NTB)