Anna Anka vil satse på musikk

Den svenske sosietetsfruen og TV-personligheten Anna Ankas drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Plateselskapet Universal vil gjerne hjelpe den mye omtalte Hollywood-fruen med å spille inn musikk, skriver svenske Aftonbladet.

Ifølge Anka selv handler det om to plater; først en samleplate der hun velger ut sine favorittlåter. Deretter skal det dreie seg om et album med egenskrevet materiale.

– Det skal være en bra produksjon, det skal ikke være noe «cheesy» jeg slipper ut. Jeg vil ikke gjøre det for kjapt men bruke tid og gjøre det ordentlig, sier hun.

Før Anna Anka fikk barn og familie, drømte hun om musikk-karriere. Hun var inne på tanken om å flytte til Nashville for å satse på countrymusikk. Men så endret planene seg da hun ble gravid. Nå drømmer hun om å samarbeide med den svenske superprodusenten Max Martin.

– Jeg elsker det han har gjort. Kanskje kunne han og Paul (Anka, hennes ektemann, red.anm.) kan samarbeide, foreslår hun. Og legger til at det først og fremst er arbeidet hans med Céline Dion hun verdsetter.

– Céline Dion er min favorittartist, det er henne jeg er blitt inspirert av, ingen andre slår henne når det gjelder stemme, mener hun. (©NTB)