Rafa Benitez og Steven Gerrard (Foto: DANIEL HAMBURY/EPA)
Rafa Benitez og Steven Gerrard (Foto: DANIEL HAMBURY/EPA)

Benítez fornøyd med stallen

Etter en forferdelig sesongstart forsvarer Rafael Benítez Liverpool-stallen før Mesterliga-møtet med Lyon.

Følg Liverpool - Lyon direkte i livesenteret klokken 20.45

Liverpool gikk på en smell i sin forrige Mesterliga-kamp. Scouserne tapte 0-2 mot Fiorentina i Firenze. I ligaen har Rafael Benítez' mannskap også hatt store problemer. Liverpool har tapt fire av sine ni første kamper.

- Gerrard blir en nøkkelspiller
På lørdag ble det tap for Sunderland på bortebane, etter den kontroversielle badeball-scoringen. I den kampen manglet Benítez sine to største stjerner Steven Gerrard og Fernando Torres. Mot Lyon tirsdag er kapteinen tilbake.

- Jeg var bekymret i helgen, da begge var borte. Jeg er mer fornøyd nå som Gerrard er tilbake. Jeg håper at resten av laget vil spille bra og at Gerrard blir en nøkkelspiller for oss, sier Benítez.

Se intervju med Liverpool-manageren i videovinduet øverst i saken

Spanjolen måtte selvsagt også kommentere badeball-episoden på pressekonferansen.

- Det er en spesiell situasjon, jeg håper det ikke vil skje igjen. Det er noe man ikke kan stoppe, men dommeren må se slike ting.

Fornøyd med stallen
Liverpool-manageren tror ikke kampen mot franskmennene blir lett.

- Vi møter et lag med mye kvalitet, en god manager og spillere som har erfaring fra Mesterligaen. Jeg håper det fungerer som en ekstra motivasjon for våre spillere. Jeg tror det blir en interessant kamp.

Selv om Anfield-klubben har slitt tungt så langt er Benítez fornøyd med stallen sin.

- Jeg er fornøyd med troppen. De jobber svært hardt, vi har en del kvalitet, men også en del skader. Hvis alle er friske har vi en god spillertropp. De fleste som tok 86 poeng forrige sesong er her fortsatt.

Lyon har full pott på to kamper, Liverpool står med tre poeng i gruppe E.