Moyer ikke sjalu på Skarsgård

Stephen Moyer er sammen med dama han spiller kjæreste med i den suksessfulle amerikanske vampyrserien «True Blood».

Moyer og Anna Paquin er sammen i serien, og ble også sammen i virkeligheten. Men de var bevisst på å holde forholdet hemmelig i lang tid. Nå er det imidlertid kjent at de to har funnet tonen også privat, og journalistene lurer på hvordan Moyer synes det er å se Anna Paquin kysse «vikingvampyren» Eric Northman, i Alexander Skarsgårds skikkelse. Og det later ikke til at Moyer er av den sjalu typen.

– Forhåpentligvis kommer jeg og Alex til å få gjøre noen kjærlighetsscener sammen en gang, fleiper han ifølge svenske Aftonbladet.

– Jeg har hatt hete scener med andre, så det er nok noe vi begge må finne oss i. Det er en del av jobben, så det er ok. Jeg er faktisk veldig glad for at det er Alex, ettersom jeg liker ham så godt, legger han til.

Han mener Skarsgård er en briljant skuespiller, og sier: – Han er en minimalistisk skuespiller som kan uttrykke følelser med veldig få gester.

Og Moyer har visst ingenting å frykte dersom vi skal tro de ferskeste ryktene fra Hollywood, som vil ha det til at Alexander Skarsgård har en romanse gående med skuespilleren Kate Bosworth.

Lørdag vant han pris i kategorien «beste skurk» under Scream Awards, og da passet han på å få seg et kyss av prisutdeleren, nemlig Bosworth. For tiden spiller de inn filmen «Straw Dogs» sammen. (©NTB)