– Lohan vil ikke ha kontakt med far

Lindsay Lohan vil ha rettens kjennelse til å holde faren sin på avstand, dersom vi skal tro magasinet People.

Skuespilleren skal være redd for Michael Lohans oppførsel og vil angivelig sørge for at han ikke lenger kontakter henne.

– Lindsay arbeider aktivt for å få rettens godkjennelse til forbudet og hun har allerede kontaktet advokaten sin. Hun er redd. Det er virkelig alvorlig, sier en kilde til magasinet People.

Nyheten kommer en dag etter at Michael – som nylig hevdet offentlig at datteren er avhengig av reseptbelagte medisiner – sa til sladrenettstedet X17 at han ville kidnappe sin egen datter og bringe henne til et isolert sted for å hjelpe henne med å få orden på livet sitt.

– Jeg skal oppsøke dommeren denne uka. Om jeg ikke kan få myndighet over henne, skal jeg ta henne med til et ikke oppgitt sted og få henne på rett kjøl. Men jeg vet at jeg vil bli siktet for kidnapping, sa han.

I mellomtiden har Lindsays mor Dina kritisert sin eksmann for å ha uttalt seg negativt om datteren på TV.

Dina skilte seg fra Michael i 2007, og har anklaget ham for å være en dårlig far. Hun mener han heller burde konsentrere seg om sine oppgaver som far for sine barn enn å diskutere deres privatliv med verden.

– Michael Lohan må heller tenke på å være forelder og betale barnebidrag som han ikke har gjort på seks måneder, samt gjøre opp for alle de årene han har vært en fraværende far. Og han må slutte å uttale seg på nasjonalt fjernsyn om barna, sier hun. (©NTB)