Roger Eskeland  (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
Roger Eskeland (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Bisarr skade for Brynes keeper

Roger Eskeland ble skadet under spillerpresentasjonen.

HamKam - Bryne 2-4:

Bryne tok tre særdeles viktige poeng da de gjestet Hamar og nedrykksrival HamKam.

Keeper og kaptein Roger Eskeland måtte imidlertid ta det rolig under jubelscenene - han måtte bytte ut allerede etter fem minutter etter å ha skadet seg før kampstart.

- Det var så kaldt på Hamar at jeg skulle bare ta et par spensthopp for å holde varmen under spillerpresentasjonen. Da kjente jeg at det hogg til i korsryggen, forteller Eskeland til TV 2 Sporten.

Se høydepunktene fra kampen i vinduet øverst.

- Jeg prøvde å spille i fem minutter, men det ble bare stivere og stivere. Derfor måtte jeg ut før det skjedde noe dramatisk.

Har skjedd før
Det er imidlertid ikke den første Bryne-spilleren som har pådratt seg en skade mens banespeakeren roper opp spillernes navn.

- Jeg har mobbet Rune Medalen (tidligere Bryne-spiss, journ. anm.) i mange år fordi han skadet seg på samme måte for noen år siden mot Odd, sier Eskeland.

- Godt det ikke ble panikk
Anders Kristiansen kom inn for Bryne-kapteinen. Han måtte se to baller bak seg, men da var kampen allerede avgjort på Briskeby.

- Han klarte seg veldig godt, og det var viktig at det ikke ble panikk da jeg gikk ut. For laget er det viktig å vise at vi klarte å beholde roen, mener kapteinen.

Tror på fornyet kontrakt
Med seieren klatret Bryne opp fra nedrykksplass og passerte Kamma, Tromsdalen og Mjøndalen på tabellen.

- Nå tror jeg vi redder plassen med seier over Notodden på søndag, sier Eskeland som regner med å være kvitt ryggskaden til neste helg.

- Med tanke på all turbulensen som har vært i år, synes jeg faktisk det er en prestasjon dersom vi unngår nedrykk, mener Eskeland.

Har blitt preget av bråket
Bryne har sparket Rolf Teigen i vår, men har ikke kommet til enighet med ekstreneren om eventuell kompensasjon. Saken skal opp for retten til uken.

I tillegg sliter klubben økonomisk og administrativt. Flere ansatte i klubben har sagt opp uten å bli erstattet. Bryne var også blant de første som gjennomførte lønnskutt.

- Hadde vi ikke hatt en så sterk gruppe som vi har hatt i år, tror jeg ikke vi hadde klart oss, mener Eskeland som innrømmer at spillerne har merket trykket.

- I en så liten klubb som Bryne er det umulig som spiller å ikke bli preget av all uroen.